Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Брошкина на бусе за 20 часов в Болгарию доехала.
Вони швидко їздять, з Одеси їхала в серпні, в 19.30 здається відправка з Одеси і в 8 ранку з хвостиком були на ХГ.
12 годин, і з них мабуть ще 2 години пішло на зробити круг через Кропивницький, а не прямо поїхати на Дніпро.

Оця біготня с сумкАми - саме неприятне канєш🤷‍♀️
+ дітяті і язик на плечі
мені колись в метро гроші подали, 50 грн, мабуть подумали шо бідна циганка :D а ми з річки їхали, дуже швидко збирались, форма одягу дачна, може й розчесатись забула)))

Краще 25 годин у поїзді, ніж 20 у автобусі. Це з власного досвіду)) Я теж їздив у Болгарію автобусом.
Когда ещё учился в транспортном техникуме,преподавали что поездка даже в электричке,не говоря уже о поезде,/соизмеряя расстояния/более комфортабельная чем в автобусе.

Когда ещё учился в транспортном техникуме,преподавали что поездка даже в электричке,не говоря уже о поезде,/соизмеряя расстояния/более комфортабельная чем в автобусе.
Тіко хотіла сказат, шо то же інтерсіті комфортнєє у 100 разов🤷‍♀️

Тіко хотіла сказат, шо то же інтерсіті комфортнєє у 100 разов🤷‍♀️
Я колись в інтерсіті інгалятор забула. І виявила це лише коли мені з УЗ подзвонили) щоправда чомусь не одразу як знайшли, а як 10 діб на зберіганні полежав і я за це десь третину ціни інгалятора їм заплатила)

А почему она туда ходила? Поглазеть или тоже что-то взять?
Взять, конечно. Они когда приехали, из вещей у них было только то, что на них, и рюкзак с кошкой. Но она быстро поняла глупость этой затеи и таки согласилась на секонд.

мабуть подумали шо бідна циганка
я когдато в метро захожу в вагон, куча сумок с инструментами, руки заняты и полный карман малочи, думаю непорядок надо пересыпать в другой карман, и получается что я посреди вагона встал и звеню мелочью, смотрю: все тянутся к кошелькам :D:D:D

я когдато в метро захожу в вагон, куча сумок с инструментами, руки заняты и полный карман малочи, думаю непорядок надо пересыпать в другой карман, и получается что я посреди вагона встал и звеню мелочью, смотрю: все тянутся к кошелькам :D:D:D
І скока накідАлі?

17575854416785194041834693384831.webp

...на роботі немає світла ,їм холодний борщ

Улочка в старом городе.Красный дом -дом Леопольда Моцарта,отца Вольфганга Амадея Моцарта.

Вкладення

• IMG_20250911_104645.webp
    IMG_20250911_104645.webp
    9.9 MБ · Перегляди: 7
  • IMG_20250911_121607.webp
    IMG_20250911_121607.webp
    7.5 MБ · Перегляди: 7
...***ха,кави теж попити не можна,хоча,мабуть скоро увімкнуть

Кстати,тут коты как и собаки по улицам не бегают.
...доця в свій час купила у аборигенки саме простяцьке кошеня за 20 євро, приїхала з ним додому, так що в Україні живе чистокровний німецький кошак на ім'я Бусік

Назад
Зверху Знизу