Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...еех,колега,хто вам доктор,що ви у наші роки батрачите на ляхів,замість того,що буть власником якого бізнесу в Україні??♂️Та я бачу..![]()
![]()
Ти серьезно?..замість того,що буть власником якого бізнесу в Україні??♂️

...а ти???Ти серьезно?..![]()
![]()
...ти вважаєш, я повинен лазити рачки на овочах?Ти серьезно?..![]()
![]()
Я да, бо мам печальний досвід.....а ти???
Разве я так казав?.....ти вважаєш, я повинен лазити рачки на овочах?

Вы не учитываете, что далеко не все люди могут вести свой бизнес,...еех,колега,хто вам доктор,що ви у наші роки батрачите на ляхів,замість того,що буть власником якого бізнесу в Україні??♂️
Краще би ти лук цапав..![]()
...пані,ви хороша людина, але у вас є недолік,ви опікуєтесь чоловічими розмовами ??♂️Вы не учитываете, что далеко не все люди могут вести свой бизнес,
по самым различным причинам.
Первая из которых - все-таки для этого нужен хист.
Или выбор - пахать на ляхив под мирным небом, а не цапать лук в Украине. Тоже как бы важно.Вы не учитываете, что далеко не все люди могут вести свой бизнес,
по самым различным причинам.
Первая из которых - все-таки для этого нужен хист.
Да не гони, для фермера у него вполне приличный набор культурных ценностей, причем широкого спектра.Краще би ти лук цапав..![]()

Нє.Недавно на Арсенальную велосипедист спустился прямо на велике. Не ты то был?)
Интересно, почему вы мне все время приписываете какие-то суто-свои, личные фантазии...пані,ви хороша людина, але у вас є недолік,ви опікуєтесь чоловічими розмовами ??♂️

...каву п'ю,хочете?Интересно, почему вы мне все время приписываете какие-то суто-свои, личные фантазии![]()
...вэра в способность выиграть у государства в азартную игруПервая из которых - все-таки для этого нужен

Дякую, але ні...каву п'ю,хочете?
![]()
мені чай до вподоби