Статус: Офлайн
Повідом.: 43996
Повідом.: 43996

...ще є пиво?😄Спать охота, но ніззя..![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...ще є пиво?😄Спать охота, но ніззя..![]()
Пиво то е.. алеш від него и хоцца.. а ніззя.. надоть Надежду Петрівну дочекатися.....ще є пиво?😄
...у неї немає ключа від дверей?Пиво то е.. алеш від него и хоцца.. а ніззя.. надоть Надежду Петрівну дочекатися..![]()
Я к тому,шо закон подлости.Тут одна знакомая дама взяла отпуск по местному позагорать так десять дней подряд маленький дождик но был.Она оставила четыре дня,через две недели догулять.Из четырех дней,три с дождем.Зато говорит выспалась на год вперёд.И шо , пусть дощь херяче..![]()
![]()
Не їй треба окунька згодувати..бо я їсти його не бу.....у неї немає ключа від дверей?
Ето точно про меня..Я к тому,шо закон подлости.Тут одна знакомая дама взяла отпуск по местному позагорать так десять дней подряд маленький дождик но был.Она оставила четыре дня,через две недели догулять.Из четырех дней,три с дождем.Зато говорит выспалась на год вперёд.
Рыбой кормить будет....у неї немає ключа від дверей?
Щоб вона тебе потім піраньям не згодувала! ))Не їй треба окунька згодувати..бо я їсти його не бу..![]()
...мені сібас сподобався,треба буде ще взятиНе їй треба окунька згодувати..бо я їсти його не бу..![]()
За що..Щоб вона тебе потім піраньям не згодувала! ))
Ти ж казав шо окунь!За що..за лососіка?..
![]()
...спить мабуть, може вдень мандрував десьА що Моня, гадениш, притіх.. якусь пакость затевае..![]()
Він в розстроєних чуствах, бо тепер непоняткі з Анжелою. Чи мальчік, чи дєвачка!А що Моня, гадениш, притіх.. якусь пакость затевае..![]()
Та й чорнявенькаВін в розстроєних чуствах, бо тепер непоняткі з Анжелою. Чи мальчік, чи дєвачка!
Колдую тєбє сонце.А що Моня, гадениш, притіх.. якусь пакость затевае..![]()
Било би хорошо..Колдую тєбє сонце.
Чєрєз два тижня.
На ту осінь годів через вісімКолдую тєбє сонце.
Чєрєз два тижня.
Сразу після отпуска.На ту осінь годів через вісім