Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ха, сам ты понял, что написал?Та є, просто тобі ніхто не каже, жаліють, або бояться
![]()
Ну добре, ходи непідмитий. Але до мене потім не загравай!Ну, коты вылизывают своё очко. Так что не переноси свои проблемы на меня)

Так інтересніше ж ?♀️Та ні, він небезпечний, у нього з юмором все в порядку.
![]()
Понаблюдайте за ними... И глаза протритеА жаби як моюцця? ?
Ну я, наприклад, розумію що пишу. А ти?Ха, сам ты понял, что написал?
гадюкойА жаби як моюцця? ?
Так ми ж ото і спостерігаємо. За тобою. Навіть окуляри надягли. Навіть не кліпаємо.Понаблюдайте за ними... И глаза протрите
И не надейсяНу добре, ходи непідмитий. Але до мене потім не загравай!
![]()
Я твои писанины не понимаю. Хоть украинский знаю. Такое впечатление, что ты бредишьНу я, наприклад, розумію що пишу. А ти?
Плохо видите, киевляне. Диоптрии поменяйТак ми ж ото і спостерігаємо. За тобою. Навіть окуляри надягли. Навіть не кліпаємо.
Так я ж не пісаю, я пишу! Це читати треба)))Я твои писанины не понимаю. Хоть украинский знаю. Такое впечатление, что ты бредишь
"Плохой, плохой. Савсем бєлий" (с)Плохо видите, киевляне. Диоптрии поменяй
Сабака лаяла на дядю фраєра ?Я твои писанины не понимаю. Хоть украинский знаю. Такое впечатление, что ты бредишь
Коты постоянно территорию метят) Бред ты пишешь. Как и твоя соседка по Киеву)Так я ж не пісаю, я пишу! Це читати треба)))
Та я тоже побіжу ? гуте нахтДобре. Я спатоньки. А то з цим куанцацем вже нецікаво. Тупе-зелене-рашняве.
оппанснэСабака лаяла на дядю фраєра ?
Деникин, ты слабак) И буквы Ц в моем нике нет. Даже двух ЦДобре. Я спатоньки. А то з цим куанцацем вже нецікаво. Тупе-зелене-рашняве.
Я читати вмію!Деникин, ты слабак) И буквы Ц в моем нике нет. Даже двух Ц