Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Я на своїх крайніх двох автівках, які брав з салону, як тільки закінчувався термін гарантії, уходив до своїх механиків...:клас:
ЗІ. До речі, може можеш когось порекомендувати? мій сидів. сидів, але таки емігрував, і його СТО розсипалось...
...до наших країв ти навряд поїдеш,та і тут теж не все так просто

Говорите все специ в польшу уехали?..:іржач::іржач:
IMG_20250718_193640_compress94.webp

Сукааааа...:рл:.. я даже сперва не понял шо я вижу:eek:..*** ...у меня истерика..:іржач:
...*** ,така хєрня один до одного у моїй двушці,недавно додивився,просто паніка,що буде,якщо що?🤦‍♂️

...*** ,така хєрня один до одного у моїй двушці,недавно додивився,просто паніка,що буде,якщо що?🤦‍♂️
Ну..я не хочу сгущать краски.. :збентежений:теоретически гниет при доступе кіслорода, но при условии, шо все ето запіздячить в бетон.. но судя по всему там гіпс.. одна надёжа шо ти сможешь прекрить кран, не оставів кусок штока с барашком у себя в руках..:D

Я би таким *мастерам*, руки би утинав, при рожденіі .:диявол:

Ну..я не хочу сгущать краски.. :збентежений:теоретически гниет при доступе кіслорода, но при условии, шо все ето запіздячить в бетон.. но судя по всему там гіпс.. одна надёжа шо ти сможешь прекрить кран, не оставів кусок штока с барашком у себя в руках..:D
...мабуть майстер звалив з Харкова до Польщі

Сердж, ти главное не панікуй, самое главное шоп краник крутився .:збентежений:

...це при тому,що санвузол зроблено достатньо прилічно,і плітка і сантехніка,от тільки нахєра було портити все отим шлангом,я не розумію 🤦‍♂️

...там доця живе і вона знає,де закривається центральній кран,про цю хрінь,я їй поки не казав.....
Ось і не кажи:увага:..главний працюе?..і то есть найважнейше..:клас:
Я када в елитном жеке работал, ми тоже не сильно со стояками заморачивались, бо там нихера во- первих ге работало, а во вторих ничего руками трогать било нельзя:увага::D.. ми шли и тупо закривали задвижку на весь дом.. и ***** било на кернесов...та допкіних- хуёпкіних..:D

У тя там точно гибкий шланг?..мож металлопластік?..

...я купив ту хату з частковим ремонтом,і навіть ті,хто доробляли мені,теж не сказали, хоча,напевно це все бачили🤦‍♂️

От и не нервничай почем зря..:незнаю:
У тя жніва.ю:увага:

Назад
Зверху Знизу