Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...я не панікую,я розумію масштаб проблеми,коли прогніє цей гумовий шланг
Ну лет так через 20..:D, да и какая там проблема?.. кусок гипсовой стени + плитка?..:незнаю: там при наявности матеріалов(для меня) на пол дня работи под зеро..:незнаю::збентежений:

Ну лет так через 20..:D, да и какая там проблема?.. кусок гипсовой стени + плитка?..:незнаю: там при наявности матеріалов(для меня) на пол дня работи под зеро..:незнаю::збентежений:
...у мене є знайомий прораб,який вирішує оці проблеми там,але мене розстроює,що він не сказав,коли робив там ремонт,а це було досить давно

...я не панікую,я розумію масштаб проблеми,коли прогніє цей гумовий шланг
Не факт. Те , що на фото - найскоріше гіпсокартонний короб з пліткою, в якому йде шланг на унітаз. точка приєднання на крані - доступна, вихідна - теж Думаю, що досить легко можно замінити на металопласт або щось подібне. Ймовірно, в тебе щось подібне по заляганню...Звичайно, краще підсуєтитись завчасно...

Не факт. Те , що на фото - найскоріше гіпсокартонний короб з пліткою, в якому йде шланг на унітаз. точка приєднання на крані - доступна, вихідна - теж Думаю, що досить легко можно замінити на металопласт або щось подібне. Ймовірно, в тебе щось подібне по заляганню...Звичайно, краще підсуєтитись завчасно...
Ну якщо ти гудини и зможешь просунуть руру в 2 дюркі под 90 гр.. то я не заважа ..:D
Завжди полюбляю дивитися на работу амоторів. ( І це не жарт:увага:.. бува вони привносять щось цікаве).. :незнаю:
До речі.. заменіть шланг но металопласт на фото можно, но нужно бачок снімать, а ето уже другой гемор..:D

Да, и куда гайка с унитаза, крутиться бу..:D

Ну якщо ти гудини и зможешь просунуть руру в 2 дюркі под 90 гр.. то я не заважа ..:D
Завжди полюбляю дивитися на работу амоторів. ( І це не жарт:увага:.. бува вони привносять щось цікаве).. :незнаю:
До речі.. заменіть шланг но металопласт на фото можно, но нужно бачок снімать, а ето уже другой гемор..:D
...саме так,в нашому випадку треба взагалі знімати горшок і розбирати короб

Серег, я насмотрелся на такіх кулібіних, поверь..:рл:
Со времен др рима, принципи работи канализации не изменились..:увага:.. водопровода, в принципе, тоже..:D

Серег, я насмотрелся на такіх кулібіних, поверь..:рл:
Со времен др рима, принципи работи канализации не изменились..:увага:.. водопровода, в принципе, тоже..:D
...мене розстроює те,що людині платиш,те,що вона просе,а відношення до роботи, так ото,на от'єбісь,це при тому,що ця людина у віці і все життя у будівництві

Не розстраюйся.. сантехника дуже спецефічна навука..:увага:я скок раз переделував вани за отделочниками, бо там е свої нюанси.. а вони мишлят та хуля там.. уклон зробив ( ето ще добре) та кахелем обложив.. :D а потім щелі через пів року воно усе бовтаеться, та сусідів з низу заліва..:незнаю::D

но нужно бачок снімать, а ето уже другой гемор
А кому легко? :D
Я би сам не поліз, але особливої трагедії не бачу...І зайвий раз переконався, що треба самому все контролювати:увага:

Красіве канєш. Тіко вдіть нікуда пока шо🤷‍♀️
Цю...не видумуйте.. давай устроїм закритий показ на лавочке..:збентежений:
Моню к кассе пускать не бум.. сам одел нарукавнікі, наслюнявіл пальци..
.
Моня.впускай..

Цю...не видумуйте.. давай устроїм закритий показ на лавочке..:збентежений:
Моню к кассе пускать не бум.. сам одел нарукавнікі, наслюнявіл пальци..
.
Моня.впускай..
Так оно на тремпєлю висит у шкафі, а я валяюсь в кроваткі🥱

FB_IMG_1752900050864.webp

...у тебе є такі співробітники у бригаді?
Доброго ранку всім

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу