Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
...поліціянти не вспоминали про харківське походження водія?Решетилівка. Штраф 340 за перевищення ((
Ех коллєга. Знаєтє, шо обідно? Шо за заляпаний номєрний знак - 800.Решетилівка. Штраф 340 за перевищення ((
Єслі можна ісправіть на мєстє- прєдупрєжденієЕх коллєга. Знаєтє, шо обідно? Шо за заляпаний номєрний знак - 800.
Авотмнєхуй. Я ісправіл. На шо поліцаї, хіхікая, сказалі, шо у ніх є відєозапис. І вручілі штрафную цидулку.Єслі можна ісправіть на мєстє- прєдупрєжденіє
Ні. Поруч виписали штраф і полтавському водію...поліціянти не вспоминали про харківське походження водія?
Нам нада лисичков, а не рЄцЄпти, ми іх і так пожарим!Вам рЭцЭпт лисичков нннада ?Грибник же вроде
![]()
...зазвичай вони кажуть, це ви в себе так у Харкові їздите?🤪Ні. Поруч виписали штраф і полтавському водію
...золоті слова👍Нам нада лисичков, а не рЄцЄпти, ми іх і так пожарим!
...рибу ми теж любимоНам нада лисичков, а не рЄцЄпти, ми іх і так пожарим!
Лучшая ріба, єто ковбаса....рибу ми теж любимо
...але один одному не заважаєЛучшая ріба, єто ковбаса.
...не переймайся,він просто виріс після тебеХохма била когдато про гриби циє. Іду я значіть по лєсу, пялюсь под дерева, гриби шукаю. Нахожу бєлого маленького. Зрізаю і іду дальше. За мною іде братєльнік і каже - ти шо, прікалуєсся? Я кажу - нє, а шо? Он подходіт до того мєста, де я зрізав малого бєлого і зрізає кабанячого бєлого, який нависав над малим, шо зрізав я. Занавєс.
Вот як можна було не побачить?
І нести легше....не переймайся,він просто виріс після тебе
Ні, нічого такого взагалі. Ввічливо і культурно...зазвичай вони кажуть, це ви в себе так у Харкові їздите?🤪
Так?Ні, нічого такого взагалі. Ввічливо і культурно
да, в Решетиловке частенько стоят.Ні, нічого такого взагалі. Ввічливо і культурно
Взагалі не розумію цього бикування. Порушив - плати. Не бажаєш платити штрафи - не порушуй правилада, в Решетиловке частенько стоят.
и вообще по подъезду к Полтаве со стороны Киева.
так же "влетел" ... не успел сбросить скорость.
всё вежливо ... даже похвалили "за сотрудничество" ... рядом чел быковал )))
ну я такого же принципа. честно сказал - виноват - выписывайте. хотя я там превысил на 20 км. не более.Взагалі не розумію цього бикування. Порушив - плати. Не бажаєш платити штрафи - не порушуй правила