Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...у мене взагалі тільки в місті
Я до війни часто їздив порибалити з ночівлею. Ну а ****** вони ж у низинні завжди і радіо на ФМ не приймає. Так я найшов на коротких хвилях якусь білоруську радіостанцію і усі ночі її слухав. Білоруський майже вивчив 😂

1000019533.jpg

Катовице. Бедненько, но чистенько :)
это пока ***** не залетел случайно ... тьфу-тьфу-тьфу ...

Я до війни часто їздив порибалити з ночівлею. Ну а ****** вони ж у низинні завжди і радіо на ФМ не приймає. Так я найшов на коротких хвилях якусь білоруську радіостанцію і усі ночі її слухав. Білоруський майже вивчив 😂
...у хайлендері стоїть мультимедіа,але радіо паршиве,треба йому туди інтернет, або сімку,або давати зі смартфона

...у хайлендері стоїть мультимедіа,але радіо паршиве,треба йому туди інтернет, або сімку,або давати зі смартфона
Та воно музику можна і на флешку написати, але ж я радію слухаю ще й заради новин.

В Ха такого типа в качестве светомаскировки, у многих есть
Кто недавно в городе пишут типа "людей в домах нет", на самом деле - вот эти самые ролеты, у многих, свет не пропускают

PS. Блин... :( я вполне могла бы без этих знаний/опыта обойтись.
Хочу просто "варить борщи", а не вотэтовсё :рл:

В Ха такого типа в качестве светомаскировки, у многих есть
Кто недавно в городе пишут типа "людей в домах нет", на самом деле - вот эти самые ролеты, у многих, свет не пропускают

PS. Блин... :( я вполне могла бы без этих знаний/опыта обойтись.
Хочу просто "варить борщи", а не вотэтовсё :рл:
...зараз немає сенсу у світомаскуванні взагалі, срань орієнтується зовсім по іншому

На вложенных мп-3 файлах написано
Я про дрУгі 17 спрашувала 🥱 а єслі б тащ оратор інтересувався укр контентом в тіктоках с інстаграмами, то ригат йому б хотілось як раз от етіх 3х, особенно це смарагдове небо, яке в кажному первому роліку🤦‍♀️

...зараз немає сенсу у світомаскуванні взагалі, срань орієнтується зовсім по іншому
Давайте не будем, тем более с вами, далеким от Ха, этот вопрос мусолить, пожалуйста.
Это уже разжевывали до кашицы для всех, реально заинтересованных.

Я про дрУгі 17 спрашувала 🥱 а єслі б тащ оратор інтересувався укр контентом в тіктоках с інстаграмами, то ригат йому б хотілось як раз от етіх 3х, особенно це смарагдове небо, яке в кажному первому роліку🤦‍♀️
Зачем далеко ходить :незнаю:
Тут же, на форуме - есть прекрасная тема Українська музика, сучасна.
Супер тема просто :клас: Даже тот, кто разбирается, может найти себе что-то новое и годное :угу:

Блин... :рл: :(
Пока не дочиталась, что это Польша
- окна издали как дсп после обстрела забиты показалось :рл:
Еще и думаю - где ж это :незнаю:
а фасад какой обшарпаный на втором, таких облупленых стен в прифронтовом Харькове еще поискать

Зачем далеко ходить :незнаю:
Тут же, на форуме - есть прекрасная тема Українська музика, сучасна.
Супер тема просто :клас: Даже тот, кто разбирается, может найти себе что-то новое и годное :угу:
Я от "наше радіо" слушаю, хотя канєш там 3 пластінки по кругу . Но єслі с переривами, то очінь нічо получаєцця😳

Назад
Зверху Знизу