3000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Я радіо слухаю у машині і у гаражі. Країна-ФМ. Там є хіт-парад із 20 пісень. Це неможливо слухати.... 17 із 20 просто виють під однакові аккорди. Це виття неможливо слухати.
Для себе відмітив лише 3 пісні із 20 де не виють. Все інше блювотина.
А названія які? ?

Ноччю лівень з грозою мощні були, хвилин 40.

Пад'йом панове і пан'янкі.

Я радіо слухаю у машині і у гаражі. Країна-ФМ. Там є хіт-парад із 20 пісень. Це неможливо слухати.... 17 із 20 просто виють під однакові аккорди. Це виття неможливо слухати.
Для себе відмітив лише 3 пісні із 20 де не виють. Все інше блювотина.
...треба радіорокс слухати

1000019533.webp

Катовице. Бедненько, но чистенько :)

...у мене взагалі тільки в місті
Я до війни часто їздив порибалити з ночівлею. Ну а ставки вони ж у низинні завжди і радіо на ФМ не приймає. Так я найшов на коротких хвилях якусь білоруську радіостанцію і усі ночі її слухав. Білоруський майже вивчив ?

Я до війни часто їздив порибалити з ночівлею. Ну а ставки вони ж у низинні завжди і радіо на ФМ не приймає. Так я найшов на коротких хвилях якусь білоруську радіостанцію і усі ночі її слухав. Білоруський майже вивчив ?
...у хайлендері стоїть мультимедіа,але радіо паршиве,треба йому туди інтернет, або сімку,або давати зі смартфона

...у хайлендері стоїть мультимедіа,але радіо паршиве,треба йому туди інтернет, або сімку,або давати зі смартфона
Та воно музику можна і на флешку написати, але ж я радію слухаю ще й заради новин.

Назад
Зверху Знизу