Статус: Офлайн
Повідом.: 18740
Повідом.: 18740

Посіяв..А насіння з неї де? Ззів?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Посіяв..А насіння з неї де? Ззів?
Фотохраф ні в счет .Чєтвєро.
Тіпа прі дєлє. Фіксіруєт лоботрясов.Фотохраф ні в счет .![]()
Ну і шишку тада собі залиш. Нашо она мінє бєз насіння.Посіяв..![]()
Добре, я тобі пузней сфоткаю, коли підрастуть..Ну і шишку тада собі залиш. Нашо она мінє бєз насіння.
если "употребляешь", то фтопку - он печень гробит довольно активно.От алшебнаґу *****ку купів..![]()
![]()
апаснаВжопу пробнікі.
Я редко алкоголем балуюсь, тому воно трошкі нивілюе..если "употребляешь", то фтопку - он печень гробит довольно активно.
если раз в месяц выпить Нимку - ну наверное пофиг, а если частенько, то уже и нафиг.
Так отож. Он же напісал - шандарахнуло так, шо у столбах чєрєз дорогу лампочкі полопалісь.апасна![]()
а по форуму не скажешь ))) может не балуешься, а серьёзно по-мужски, так сказать?Я редко алкоголем балуюсь ...
А од чого ти його п'єш. Бо я якраз приймав його от болі в нирочках.Я редко алкоголем балуюсь, тому воно трошкі нивілюе.., ну я так мислю..
![]()
ну так он не совал их в **** ... а у тебя по тексту именно так )))Так отож. Он же напісал - шандарахнуло так, шо у столбах чєрєз дорогу лампочкі полопалісь.
Так само..А од чого ти його п'єш. Бо я якраз приймав його от болі в нирочках.
Ето аллєгорія. Коллєга понял.ну так он не совал их в **** ... а у тебя по тексту именно так )))
Чужу? Ніт.Монічка, я тебе павур банку знайшов..брать бу?..![]()
![]()
А од чого ти його п'єш. Бо я якраз приймав його от болі в нирочках.
это зря.Так само..![]()
І як ти дожився до такого? Кіста?Так само..![]()