Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
У братєльніковом гаражкоопєратівє прєдсєдатєль наказав всєм вивєсті лічильникі внаружу. Хто нє вивєл - обрєзалі елєктріку. Тєпєрь дощ що хоче, те і робе з тими лічільникамі. Зато прєдсєдатєль доволєн.
...так ящики герметичні,у мене давно на фасаді будинку висить

У братєльніковом гаражкоопєратівє прєдсєдатєль наказав всєм вивєсті лічильникі внаружу. Хто нє вивєл - обрєзалі елєктріку. Тєпєрь дощ що хоче, те і робе з тими лічільникамі. Зато прєдсєдатєль доволєн.
У нас давно так. Вернусь додому сфоткаю.

а "скворечник пластиковый" для него сделать? от стены изолировать ...

ну ... когда как ...
у меня до сих пор ведроид ездит с шильдиком ЗАЗ.
собран только в Корее, а там сидушки прикрутили и усё ...
тьфу-тьфу-тьфу (насчёт ездит) )))
Сенс? Мої соболєзнованія. Оно з конвеєра в ранній годи коштувало 5 с чємто штук. За такіє гроши можно було тогда купіть ауді 10тілєтню, або беху. Про форди взагалі мовчу.
Як жеж нас государство раскорячіло. :(

Сенс? Мої соболєзнованія. Оно з конвеєра в ранній годи коштувало 5 с чємто штук. За такіє гроши можно було тогда купіть ауді 10тілєтню, або беху. Про форди взагалі мовчу.
Як жеж нас государство раскорячіло. :(
не ... Нубирка III 1.8 2004-го, которая потом с небольшими косметическими изменениями с 2005го в Украине стала Лачиком.
и в отличие от тех ауди и бех, она таки в строю ))) и до сих пор "ведро болтов" по карману )))

Кстаті, у нас када на сітріке акума сдохла, ми вместо нее пріпіздячілі акуму от шуріка і доїхалі до бази.. ( кіл 30)..:збентежений:
Ох уж еті сказочнікі. Сітрік ваш зажигалка, а нє елєктрічка?

не ... Нубирка III 1.8 2004-го, которая потом с небольшими косметическими изменениями с 2005го в Украине стала Лачиком.
и в отличие от тех ауди и бех, она таки в строю ))) и до сих пор "ведро болтов" по карману )))
Так ето нє заз.

Назад
Зверху Знизу