Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...я -за соціальну справедливість, нічого ущемлять права безхатьків на повноцінне життя) Пьяный мужик выглядит не менее отвратительно.Про бомжей поговорите с кем-то, кто разбирается в предмете, если это вам настолько важно.
PS. Душнила. )
...я -за соціальну справедливість, нічого ущемлять права безхатьків на повноцінне життя
Про бомжей поговорите с кем-то, кто разбирается в предмете, если это вам настолько важно.
Паааанііі..) Пьяный мужик выглядит не менее отвратительно.Про бомжей поговорите с кем-то, кто разбирается в предмете, если это вам настолько важно.
PS. Душнила. )
Серёга канеш зануда ще та..
ну нінада..
так от ..зайдите у жасмінчик.. понюхайте квятки..
могу вам якусь байку з життя веселу розповісти..
Уважно слухаю )могу вам якусь байку з життя веселу розповісти..![]()
...щоб ми вас пробачили,можете викласти тут те,що зазвичай просять у всих жінок на форумі ??![]()
Душнила, ага
Я би вам по секрету казав (шопотом) но не.. мужсьский шовінізм![]()
Душнила, ага

) А мне ваше прощение нах*р не нужно...щоб ми вас пробачили,можете викласти тут те,що зазвичай просять у всих жінок на форумі ??

...от тепер питання,хто з нас душніла??) А мне ваше прощение нах*р не нужно
Жену попросите показать, если забыли как ото "зазвичай" выглядит.![]()
Ви ще радійте що Анджела Монічку у морській бій заняла..![]()
Про Ангелочку я вже подумала ) 
байку з життя веселу розповісти
Блинчики з замiнником творога....вино з замінником цукру?
Если утром какашки пахнут виноградом,то вино.З винограду. Я був у ніх на виробництві. Є плантації віноградниє. І цехА. Так що, возможно, шо такі вино.
Вполне логично,у деда номера швейцарские Берн,страна шоколада,сыра и банков....вона тільки у комплекті з шоколадкою
А ви точно сомєльє?Если утром какашки пахнут виноградом,то вино.
З замінником м'яса.Блинчики з замiнником творога.
када инжененегри-хуманітарии за хлебушком рванулі..

А ти для старого вполне себе ще.. сокОл.. бля..Вполне логично,у деда номера швейцарские Берн,страна шоколада,сыра и банков.