Статус: Офлайн
Повідом.: 22912
Повідом.: 22912
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Эту байку мне студенту первокурснику в1981году местный дедуля рассказывал.Правда за вино из винограда Изобелла.Нас после месяца учебы бросили на уборку винограда в район Костогрызова Херсонской области.Поезд вагонов 20 студентов на остановках где совхозы там и высаживали.Если утром какашки пахнут виноградом,то вино.
...від собак ховаєтьсяКрасавчік..![]()
У меня школьние годи прошли на чайной розе,и сборе винограда, студентом ток на памадори гоняли на 1 курсе..Эту байку мне студенту первокурснику в1981году местный дедуля рассказывал.Правда за вино из винограда Изобелла.Нас после месяца учебы бросили на уборку винограда в район Костогрызова Херсонской области.Поезд вагонов 20 студентов на остановках где совхозы там и высаживали.

...я біля тракторів на батьковій роботі виріс,потім працював влітку з ним на комбайніУ меня школьние годи прошли на чайной розе,и сборе винограда, студентом ток на памадори гоняли на 1 курсе..![]()

А мене Батя у загранкі не брав.....я біля тракторів на батьковій роботі виріс,потім працював влітку з ним на комбайні
, один раз з нім поїхав на його працю подивиться ток када кримський шельф разрабативалі..
Що.. стратив?![]()
...вечеря

...видобування нафти?А мене Батя у загранкі не брав.., один раз з нім поїхав на його працю подивиться ток када кримський шельф разрабативалі..
![]()
...супу трохи поївЩо.. стратив?![]()
Да, газ/нафта, крим ссср був не цікавий, бо там заліжей було тільки на 100 років.....видобування нафти?

Какашкі помідорами пахлі?У меня школьние годи прошли на чайной розе,и сборе винограда, студентом ток на памадори гоняли на 1 курсе..![]()
Монічка ну от нахіра ви свої ночние хфантазії сюдой тьогнете..Какашкі помідорами пахлі?

Откудова я знаю про студєнчєство. Может всєх студєнтов заставляли какашкі нухать.Монічка ну от нахіра ви свої ночние хфантазії сюдой тьогнете..![]()
Буду краток..Откудова я знаю про студєнчєство. Может всєх студєнтов заставляли какашкі нухать.
...не всех..

Тока пєрвокурсніков?Буду краток.....не всех..
![]()