Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Я про эту развеселую девочку не думаю )
Это же вы* на серьезных щах про нелюбовь к пьяным женщинам вещать начали :) и бомжетеории строить
...а що зробиш,якщо це правда?..п'яна жінка виглядає бридко,а бомжі теж люди,чи ви не згодні?

...а що зробиш,якщо це правда?..п'яна жінка виглядає бридко,а бомжі теж люди,чи вино не згодні?
) Пьяный мужик выглядит не менее отвратительно. ;) Про бомжей поговорите с кем-то, кто разбирается в предмете, если это вам настолько важно.

PS. Душнила. )

) Пьяный мужик выглядит не менее отвратительно. ;) Про бомжей поговорите с кем-то, кто разбирается в предмете, если это вам настолько важно.

PS. Душнила. )
...я -за соціальну справедливість, нічого ущемлять права безхатьків на повноцінне життя

PS. Душнила. )
Паааанііі..:незнаю: Серёга канеш зануда ще та..:Dну нінада..:кручусь: так от ..зайдите у жасмінчик.. понюхайте квятки..:незнаю:могу вам якусь байку з життя веселу розповісти..:збентежений:

...щоб ми вас пробачили,можете викласти тут те,що зазвичай просять у всих жінок на форумі ??
) А мне ваше прощение ****р не нужно :)
Жену попросите показать, если забыли как ото "зазвичай" выглядит. ;)

20250626_200213.webp

Назад
Зверху Знизу