Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Не пинайте мене зразу ногами за посилання на ютуб.
Я не знаю з якого дуба він мені це підсунув.
Потикав відео на каналі - землі, лісів, річок, пасовищ - вдоволь. Але там ніхто не живе.
*** вам Україна? Розберіця зі своїми єбинями....

Вони попросту йобнути люді.. шо царь каже, то вони і роблять все іне, от лукавого..:увага::рл:
Я еще совсем сопляком бил, када на севере жили, но все не мог взять в толк.. нахера пить уксусную ессенцію, если ***** била трошки дороже.. *** там на копейки..но с ессенціі , на моей памяти не вижил нікто..:рл::незнаю:

...два вечора передивдявся АССУ?,можете кидати тапками,Танєчка Друбіч чарівна

Так я спать,бо з 4 на нахах , усем привіт:вітаю:..Монічку у носік поцалуйте..шось его, бешкетніка, не відать..:незнаю:

Вони попросту йобнути люді.. шо царь каже, то вони і роблять все іне, от лукавого..:увага::рл:
Я еще совсем сопляком бил, када на севере жили, но все не мог взять в толк.. нахера пить уксусную ессенцію, если ***** била трошки дороже.. *** там на копейки..но с ессенціі , на моей памяти не вижил нікто..:рл::незнаю:
Мало, сукі, пілі!

1750316173397.webp

Я так думаю шо етих боберов уже лечіть пора..лехтричеством..:D

...кожен,як хоче,так і дроче,вибачте, але коп розумняга,швидко зорієнтувався
Да я тут просто семейку, боберов- ****атов, у себя за забором наблюдаю..дочка лет 12 с чудним имичком Лея..:D..мамаша отбитая на всю башку,. дед.. джедай ***..:іржач::іржач:

Да я тут просто семейку, боберов- ****атов, у себя за забором наблюдаю..дочка лет 12 с чудним имичком Лея..:D..мамаша отбитая на всю башку,. дед.. джедай ***..:іржач::іржач:
...а як вони в суспільстві існунують?..робота,навчання?

Назад
Зверху Знизу