Статус: Офлайн
Повідом.: 21123
Повідом.: 21123
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не вмію.Панове, та зменшуйте ви фото...В мене хоч і оптика, а все одно підгальмовує...
Та ладно....Я не вмію.
Хрєст на пузє.Та ладно....
...ти забув ,що це не грузинське хачапурі, а від кулінічів,тому назва тут річ суто умовна,головне можна перекусити?Булка зїла хачапурі?..![]()
На компі без проблем, а з телефона геморно це робити.Панове, та зменшуйте ви фото...В мене хоч і оптика, а все одно підгальмовує...
Через Редагування. Виділив - зменшивНа компі без проблем, а з телефона геморно це робити.
...взагалі, нерозумію в чому проблема, у мене з телефона все відкриваєтьсяНа компі без проблем, а з телефона геморно це робити.
На телефоні і в мене немає питань. А на ноуті відкриває великі зображення ще й на весь екран помітно довше. Але то таке, можете не звертати уваги......взагалі, нерозумно в чому проблема, у мене з телефона все відкривається
Є варіант вставляти фото як мініатюру.На телефоні і в мене немає питань. А на ноуті відкриває великі зображення ще й на весь екран помітно довше. Але то таке, можете не звертати уваги...
Ти ящиком буш хвастаться или нет?..Є варіант вставляти фото як мініатюру.

Я сжимаю, иначе они не загрузятся..Панове, та зменшуйте ви фото...В мене хоч і оптика, а все одно підгальмовує...

Наоборот, со смарта проще всего маленькие фото прикреплятьНа компі без проблем, а з телефона геморно це робити.
...буржуїнУже настолько привик к телепону, шо с ноута даже не захожу..![]()
![]()
То в тебе на екрані якась туфта - киянки зовсім для іншого потрібні...Он, у Пошляка запитай...Уже настолько привик к телепону, шо с ноута даже не захожу..![]()
![]()

УгуТи ящиком буш хвастаться или нет?..![]()
Зробив табуретку, можно і пообідать!![]()