Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...мій час дорожче коштує,ніж копання по мусорках,заради десятка позолочених мікросхем
Кадато подсчіталі, шо Біллу Гєйтсу краще не піднімати 100 баксів, які валяються на дорозі. За той самий час він заробляв більше.

Кадато подсчіталі, шо Біллу Гєйтсу краще не піднімати 100 баксів, які валяються на дорозі. За той самий час він заробляв більше.
...я не Біл Гейтс,але на кожен день у мене є робота,яка в кінці року мені принесе реальні кошти

...я про себе,у мене такий хлам валяється десь на горищі,з моєї юності,років 40
У мене є робота яка більш-менш мене задовільняє. А то шо я збираю якість метали, деталі тощо - це просто хоббі.

У мене є робота яка більш-менш мене задовільняє. А то шо я збирає якість метали, деталі тощо - це просто хоббі.
...це зрозуміло з виду твоєї діяльності, але це підходить далеко не всім,основну масу цього добра давно утилізовали

1750050276007.webp

Дратуті. А розкажіть, панове - як боротись з мінімальною часткою по таріфам опалення. Бо я взимку отсуцтвовал багато і нє жог в хатє тепло. А мінє нарахували мінімальную якусь частку.

...хрєн його знає,сам сиджу в жилєткі у хаті,сотруднік після вихідних захворів,всі плани коту під хвіст, короче таке ото
Слово плащ нужно заменить на, работа..
Открить холодильник пошире, сгонять у подпіл.. ну а там как пойдет..:незнаю::D

Назад
Зверху Знизу