Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шось похоже валяєтся в гаражі.Там у кожному 5 грам серебра 999,9.....
...а у мене,десь на пильному горіщіШось похоже валяєтся в гаражі.
"джентльменам здесь верят на слово"(с)Фото ннадо?

ПередивисьШось похоже валяєтся в гаражі.

Безумовно!!...мабуть зараз вигідніше щось виробляти,ніж дерібанити залишки минулої цивілізації
...колега, я згоден, але якщо десь валяється три тумблера і десяток якихось мікросхем,овчинка видєлки не вартаБезумовно!!
Але і проходити мимо, чи викидати на смітник щось що має, цінність - безглуздо.
я слішал легенду про начальника некоего ВЦ, которій в 90е списівал старіе ЄВМ, чтоб заменить их новіми персоналками. После успешного списания он скоропостижно уехал в штаті, купил дом, и в общем остаток жизни провел в средствах не нуждаясь...Там у кожному 5 грам серебра 999,9.....
У тих тумбрерах реально чисте серебро, така собі гантелька яка замикає контакти.я слішал легенду про начальника некоего ВЦ, которій в 90е списівал старіе ЄВМ, чтоб заменить их новіми персоналками. После успешного списания он скоропостижно уехал в штаті, купил дом, и в общем остаток жизни провел в средствах не нуждаясь...
Сколько стоят 5г технического серебра.У тих тумбрерах реально чисте серебро, така собі гантелька яка замикає контакти.

43 грн грамСколько стоят 5г технического серебра.![]()
БокопОріть.Буш бокорезить?..![]()
...мій час дорожче коштує,ніж копання по мусорках,заради десятка позолочених мікросхемЯкщо пару, то так. А коли є кількість))
Переглянути вкладення 14839682 Переглянути вкладення 14839683
ПС. Вибачаюсь, ціна не актуальна. Завтра кточню.43 грн грам
Серж, я не копоюсь по мусоркам...мій час дорожче коштує,ніж копання по мусорках,заради десятка позолочених мікросхем

Купуємо технічне срібло і радіодеталі в УкраїніПС. Вибачаюсь, ціна не актуальна. Завтра кточню.
...я про себе,у мене такий хлам валяється десь на горищі,з моєї юності,років 40Серж, я не копоюсь по мусоркам![]()
Кадато подсчіталі, шо Біллу Гєйтсу краще не піднімати 100 баксів, які валяються на дорозі. За той самий час він заробляв більше....мій час дорожче коштує,ніж копання по мусорках,заради десятка позолочених мікросхем
...я не Біл Гейтс,але на кожен день у мене є робота,яка в кінці року мені принесе реальні коштиКадато подсчіталі, шо Біллу Гєйтсу краще не піднімати 100 баксів, які валяються на дорозі. За той самий час він заробляв більше.
У мене є робота яка більш-менш мене задовільняє. А то шо я збираю якість метали, деталі тощо - це просто хоббі....я про себе,у мене такий хлам валяється десь на горищі,з моєї юності,років 40