Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...мабуть зараз вигідніше щось виробляти,ніж дерібанити залишки минулої цивілізації

...мабуть зараз вигідніше щось виробляти,ніж дерібанити залишки минулої цивілізації
Безумовно!!
Але і проходити мимо, чи викидати на смітник щось що має, цінність - безглуздо.

Безумовно!!
Але і проходити мимо, чи викидати на смітник щось що має, цінність - безглуздо.
...колега, я згоден, але якщо десь валяється три тумблера і десяток якихось мікросхем,овчинка видєлки не варта

Там у кожному 5 грам серебра 999,9.....
я слішал легенду про начальника некоего ВЦ, которій в 90е списівал старіе ЄВМ, чтоб заменить их новіми персоналками. После успешного списания он скоропостижно уехал в штаті, купил дом, и в общем остаток жизни провел в средствах не нуждаясь...

я слішал легенду про начальника некоего ВЦ, которій в 90е списівал старіе ЄВМ, чтоб заменить их новіми персоналками. После успешного списания он скоропостижно уехал в штаті, купил дом, и в общем остаток жизни провел в средствах не нуждаясь...
У тих тумбрерах реально чисте серебро, така собі гантелька яка замикає контакти.

ПС. Вибачаюсь, ціна не актуальна. Завтра кточню.
Купуємо технічне срібло і радіодеталі в Україні
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...мій час дорожче коштує,ніж копання по мусорках,заради десятка позолочених мікросхем
Кадато подсчіталі, шо Біллу Гєйтсу краще не піднімати 100 баксів, які валяються на дорозі. За той самий час він заробляв більше.

Кадато подсчіталі, шо Біллу Гєйтсу краще не піднімати 100 баксів, які валяються на дорозі. За той самий час він заробляв більше.
...я не Біл Гейтс,але на кожен день у мене є робота,яка в кінці року мені принесе реальні кошти

...я про себе,у мене такий хлам валяється десь на горищі,з моєї юності,років 40
У мене є робота яка більш-менш мене задовільняє. А то шо я збираю якість метали, деталі тощо - це просто хоббі.

Назад
Зверху Знизу