Статус: Офлайн
Повідом.: 43341
Повідом.: 43341

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так треба ж було навпаки! О_О...чіпси вредні,краще фисташки
![]()
Пиво вже випив😁🍻
...250 грам горіхів в одне рило-це занадтотак треба ж було навпаки! О_О
Чили - зло. Утром....чіпси вредні,краще фисташки
![]()
Пиво вже випив😁🍻
...там те чілі майже не відчувається,скоріше папріка,приємний кісло-солений смакЧили - зло. Утром.
Я все таки за рыбу или ещё какую морскую еду.
Фисташки существыют слабо соленые.
Мне, как гипертонику это подходит идеально.
И не занимают много места в брюхе, можно пива галончик - полтора вместить.
Я увидел слово "чили" и испугался....там те чілі майже не відчувається,скоріше папріка,приємний кісло-солений смак
краще овсянку))...чіпси вредні,краще фисташки
Это грустно.краще овсянку))
Скукатіща в вас 🥱 добавлю животрєпєщущє
Скукатіща в вас 🥱 добавлю животрєпєщущє
С утра она не лучше.З дубу рухнули? Овсянку, вечором, в пятницю? )))))
Збоченці.
К кому вопрос был? А то никто не ответилАло, остряк-самоучка, ви шо там, свойого жєніха решилі побліже до хфшних отлічніков отправить? Чи шо аи там допитувались? 🥱
Мне кажется, что у нас на форуме есть сложившиеся образы (ничего личного) - сексманяк, стендапер, мальвина -художница, знайка, и т.д. О, ещё инвестор.К кому вопрос был? А то никто не ответил
Остряк-самоучка и его жених.... Вроде оба мужика.... Вот я и не понял про кого речь была)Мне кажется, что у нас на форуме есть сложившиеся образы (ничего личного) - сексманяк, стендапер, мальвина -художница, знайка, и т.д.
😁
Анжела поправит, если я мимо попала - вроде она к Пошляку обращалась.😊Остряк-самоучка и его жених.... Вроде оба мужика.... Вот я и не понял про кого речь была)