Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, пойдите спросите у мадамБрошкиной...де це у вас штрафують???..щось я не чув про таке?♂️

Не все так плачевно.
Нужно чувствовать границы запретов.
Я в саду Шевченко курила, в Зоопарке запрет.
Даже по урнам видно.
Если урна по конструкции предполагает такую возможность.
Понятно, что садишься не среди людей, а где-то сбоку, на дистанции.
И на Стрелке тоже.
Не мешаешь, никто не трогает.
Я думаю, что вас просто не трогают, из уважения к возрасту, простите 
От города отстали )...хоча,вибачте, Паша,сотрудник,каже так,у місті штрафують,мабуть я відстав від життя,бо сам не палю?

...взагалі, приємно це чути,не конкретно касаємо Мадам,а взагалі тенденция,як це так?Ну, пойдите спросите у мадамБрошкиной
Она так попала, на остановке
Ну как вам сказать...взагалі, приємно це чути,не конкретно касаємо Мадам,а взагалі тенденция,як це так?

...ви курили раніше?..мене от взагалі не тягне і ніколи не тягнуло,без залежності від обставинНу как вам сказать
Не вижу тут особой доблести или особого "класса"
Я понимаю людей, которым в нашей обстановке закурить хочется![]()
Нет....ви курили раніше?..мене от взагалі не тягне і ніколи не тягнуло,без залежності від обставин

Сейчас в сигаретах нет табака! Якась трава і хімія. Я курив з 88 до 08 року. Зараз цигарки просто смердять якоюсь ***нею, а раніше, хоч якийсь аромат табака був.Нет.
Но, повторюсь: я понимаю людей, которым это сейчас нужно.
Лучше так, чем химия антидепрессантная.
В общем, примерно так же, как Дозор про марш-парад лгбт написал - не ко времени эти "воспитательніе" меры.
Кроме того, багато хлопців палять.
І ті, шо в місті, й ті, шо лікуються та палять біля лікарень.
Какой "бессмертный" подойдет их оштрафовать за курение в неположенном месте
Якось так.
Сейчас в сигаретах нет табака! Якась трава і хімія. Я курив з 88 до 08 року. Зараз цигарки просто смердять якоюсь ***нею, а раніше, хоч якийсь аромат табака був.
Не в курсе, курягам это расскажите
Хай своєю дупою думають, або гаманцем!Не в курсе, курягам это расскажите
Будете мимо госпиталя идти - расскажете это хлопцям, которые там курят.Хай своєю дупою думають, або гаманцем!
Тут сквозь пальци смотрят, хотя тоже запрещено..![]()
Эта одна из тех ,что цыбулю пропалывает ?![]()
...можна безкінечно дивитися на дві речі?
...я ніколи не вітав службові романи,так що мимо?Эта одна из тех ,что цыбулю пропалывает ?
Да я ж не про службовi романы,я про те що дiвчинi жарко на прополке....я ніколи не вітав службові романи,так що мимо?
...звичайно, жарко,але робота, є роботаДа я ж не про службовi романы,я про те що дiвчинi жарко на прополке.
Вспомнил,пОляк тоже дивится на двi речi-лютик и кустик жасмина.![]()
...можна безкінечно дивитися на дві речі?