Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...ми говоримо про оту синеньку штуку,яка лежить у тебе далі на фототак у мене культиватор
![]()
Ну така штука у мене взагалі аккумуляторна...ми говоримо про оту синеньку штуку,яка лежить у тебе далі на фото
...тобто на стартері і шморгати не треба?Ну така штука у мене взагалі аккумуляторна![]()
Тільки успівай аккумулятори заряжать))...тобто на стартері і шморгати не треба?
на рибалку збирається, черв'яків копа....до речі, де наш київський френд,який пророкував на сьогодні апокаліпсис?
Он ще удку не купив..на рибалку збирається, черв'яків копа.
...з лодки можна на зимову, чи ні?Он ще удку не купив..![]()
Можно, але не зручно. Краще купити бортову вудку. Вони близько 70 см довжиною....з лодки можна на зимову, чи ні?
У нас гупало вночі і зранку. Але якось дивно. Не так, як завжди. Начє дівєрсантов відстрілювали....до речі, де наш київський френд,який пророкував на сьогодні апокаліпсис?
Я, корочє, зарєгівся на Тему і вони мені надарували всякого гомна китайського. Чую, шо будуть проблеми з отриманням, но пока не поняв, де мене найобують. Шість *****унків мають прислать.Яка вона страшна зі своїми бровами
Можно, але не зручно. Краще купити бортову вудку. Вони близько 70 см довжиною.
Та то хтось гараж не закрив.У нас гупало вночі і зранку.
Ще один попавсі..Я, корочє, зарєгівся на Тему і вони мені надарували всякого гомна китайського. Чую, шо будуть проблеми з отриманням, но пока не поняв, де мене найобують. Шість *****унків мають прислать.
Алеш повір, то гувно буде пояскравіш отой машинки шо ти купив..Я, корочє, зарєгівся на Тему і вони мені надарували всякого гомна китайського. Чую, шо будуть проблеми з отриманням, но пока не поняв, де мене найобують. Шість *****унків мають прислать.
...як я вгадав🤦♂️пилосос на шармака достався😁Ще один попавсі..![]()
То шо - оддадуть чайнікі мої подарунки?Алеш повір, то гувно буде пояскравіш отой машинки шо ти купив..![]()