Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ну потому, что у дивчинки -дочки папа её последнюю рыбу без соли доедал бы ( без дочкиной инсты).Шо ви до ног причипились? Там в кадрі такий мотор!!! Його б на мою лодку і я б розсікав з вітерцем на ставку у Валках![]()
...у Валках не можна,це фєдіна територіяШо ви до ног причипились? Там в кадрі такий мотор!!! Його б на мою лодку і я б розсікав з вітерцем на ставку у Валках![]()
...а знімає мабуть мама🤦♂️Ну потому, что у дивчинки -дочки папа её последнюю рыбу без соли доедал бы ( без дочкиной инсты).
Все родители такие, конечно, мы ж понимаем. 😁...а знімає мабуть мама🤦♂️
З Фєдєй я договорюсь. За могарич....у Валках не можна,це фєдіна територія
Завжди цікавила?...вибачте, за неприлічне питання,мене завжди цікавила фізіологія секса чоловіка середнього зросту з карліцєю,куди там що пихати?🤦♂️
...ну,як сказати, після фото цієї американки,так точно 🤣Завжди цікавила?![]()
...ну,як сказати, після фото цієї американки,так точно 🤣
Ну я ХЗ...ну,як сказати, після фото цієї американки,так точно 🤣
![]()
...сьогодні день народження цієї зіркової тьот
Я так мотокультіватор свій заводжу. А потім викручую свічу, вливаю шприцем пів кубіка бензина, швидко вкручую свічу, дьорнув і вуаля - торохтить зараза))
...я купив електричний і зробив 50 метрів подовжувачаЯ так мотокультіватор свій заводжу. А потім викручую свічу, вливаю шприцем пів кубіка бензина, швидко вкручую свічу, дьорнув і вуаля - торохтить зараза))
Дратуті. Нужна порада.Я так мотокультіватор свій заводжу. А потім викручую свічу, вливаю шприцем пів кубіка бензина, швидко вкручую свічу, дьорнув і вуаля - торохтить зараза))