Статус: Онлайн
Повідом.: 20635
Повідом.: 20635
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
...сьогодні день народження цієї зіркової тьот
Я так мотокультіватор свій заводжу. А потім викручую свічу, вливаю шприцем пів кубіка бензина, швидко вкручую свічу, дьорнув і вуаля - торохтить зараза))
...я купив електричний і зробив 50 метрів подовжувачаЯ так мотокультіватор свій заводжу. А потім викручую свічу, вливаю шприцем пів кубіка бензина, швидко вкручую свічу, дьорнув і вуаля - торохтить зараза))
Дратуті. Нужна порада.Я так мотокультіватор свій заводжу. А потім викручую свічу, вливаю шприцем пів кубіка бензина, швидко вкручую свічу, дьорнув і вуаля - торохтить зараза))

Дочітав до слова вудка, а дальше стало не интересно..Дратуті. Нужна порада.
Треба вудку 4метрову, легеньку і щоб можна було катушку прикрутить. А, і до 400 грн.![]()

...китайці під..ри??
А попробуй снять фільтр воздушний и в карбан пшикнуть какого нить аерозоля..ми так машини заводили несговорчивие..Я так мотокультіватор свій заводжу. А потім викручую свічу, вливаю шприцем пів кубіка бензина, швидко вкручую свічу, дьорнув і вуаля - торохтить зараза))
...мені один ремонтьор сказав,що у цієї хріні сальнік на коленвалу швидко шабашить,немає компресії і тому воно не заводитьсяА попробуй снять фільтр воздушний и в карбан пшикнуть какого нить аерозоля..ми так машини заводили несговорчивие..
Дратуті. У Флагмані зараз акції. Є така, всього 230 грам вага.Дратуті. Нужна порада.
Треба вудку 4метрову, легеньку і щоб можна було катушку прикрутить. А, і до 400 грн.![]()
Це чудово коли нема кущів чи дерев....я купив електричний і зробив 50 метрів подовжувача
...не газонокосарка,трімєр електричний,все те саме,тільки немає бензинового моторуЦе чудово коли нема кущів чи дерев.
Так компрессія ш должна бить в камере сгорания, а не картере..бо там ни какой сальник не видержит.....мені один ремонтьор сказав,що у цієї хріні сальнік на коленвалу швидко шабашить,немає компресії і тому воно не заводиться

О, у меня Дома такой був, бошевский.....не газонокосарка,трімєр електричний,все те саме,тільки немає бензинового мотору

...там двутактний мотор,вспомни фізику зі школьного курсу?♂️Так компрессія ш должна бить в камере сгорания, а не картере..бо там ни какой сальник не видержит..![]()
так у мене культиватор...не газонокосарка,трімєр електричний,все те саме,тільки немає бензинового мотору
Я етот урок прогулял...там двутактний мотор,вспомни фізику зі школьного курсу?♂️