- Повідом.
- 14262
Шо і трєбовалось. А в мене джинсА, справжня.Канєш стрейчові! Я дрУгі не люблю бо они в пузіко давлять 😳
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо і трєбовалось. А в мене джинсА, справжня.Канєш стрейчові! Я дрУгі не люблю бо они в пузіко давлять 😳
Та Анжела ж і називаєтьсяНадо поіскать в мєдіцінском справочнікє, як називаєцца ето збочєння.
Де купуєте 100% котон?Шо і трєбовалось. А в мене джинсА, справжня.
Та звісно. Тоді ще й про дівочу пам'ять розмовляли такожЗивидую вашой памяті ... я нічо уже не помню...😳
Так і в мєня жинса... дажє юпочка єсть 😳Шо і трєбовалось. А в мене джинсА, справжня.
Я там нічого отвратітєльного не говорила, надіюсь? 😳Та звісно. Тоді ще й про дівочу пам'ять розмовляли також![]()
Тільки осуд пивних пузиків був. Ну й так, деякі дрібниціЯ там нічого отвратітєльного не говорила, надіюсь? 😳
На мусорнікє ж. Всьо оттудаДе купуєте 100% котон?
Обожє... ну тепер я стала ще больше добра... 😳Тільки осуд пивних пузиків був. Ну й так, деякі дрібниці
Ето била завість.Тільки осуд пивних пузиків був. Ну й так, деякі дрібниці
І нє надєйтєсь. Послє вашого поста восєм юзєров випілілісь с форума, а чєтвєро забухАлі жорстко.Я там нічого отвратітєльного не говорила, надіюсь? 😳
Я серйозно. Бо це реально проблема знайти 100%-ий. Принаймні в моєму розміріНа мусорнікє ж. Всьо оттуда
І я.Я серйозно. Бо це реально проблема знайти 100%-ий. Принаймні в моєму розмірі
Це зараз заздрість. Коли пузіко з'явилось. А у пивних алкашів - ні ))Ето била завість.
От не влазьте... ми про давнішні времена говорим, када ви іщо і не знали про цей хфорум 🥱 мене там всі любили...ну пошти.... ну як і щас... ех..І нє надєйтєсь. Послє вашого поста восєм юзєров випілілісь с форума, а чєтвєро забухАлі жорстко.
Ну, я не знаю як з троєщанського перекладається мусорнік
Мнє інсАйділі. Громкоє ж дєло било.От не влазьте... ми про давнішні времена говорим, када ви іщо і не знали про цей хфорум 🥱 мене там всі любили...ну пошти.... ну як і щас... ех..
Ти бачив фільм Джек Річєр? І я так роблю.Ну, я не знаю як з троєщанського перекладається мусорнік
Он про дойчєскі мусорніки жНу, я не знаю як з троєщанського перекладається мусорнік
Ніт. Про наши. Вам шото подобрать?Он про дойчєскі мусорніки ж