Статус: Онлайн
Повідом.: 14480
Повідом.: 14480
Звик.Мерзнуть?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Звик.Мерзнуть?
Готовь двузубую вілку.Вот и четверьх подкрался незаметно..![]()
У меня щипци..Готовь двузубую вілку.
То корова ШІ.О курва..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Фух..аш отлегло..То корова ШІ.
Звички потрібно вдосконалювати
Я уже забил, за шо ми тьорлі.Звички потрібно вдосконалювати
Ахаха🥱 а я влазю мєжду прочім у прошлогодні...і даже позапрошлогодні😁Нє. В штани пєрєстав влазіть. Нада худать.
Стрейчові? Не дивно.Ахаха🥱 а я влазю мєжду прочім у прошлогодні...і даже позапрошлогодні😁
Анжелі подобаються чоловіки з оголеними ногами (а, можливо, і з поголеними)Я уже забил, за шо ми тьорлі.![]()
Канєш стрейчові! Я дрУгі не люблю бо они в пузіко давлять 😳Стрейчові? Не дивно.
Пам'ятаю як хтось тут (у темі Зої) колись писАв про пивне пузо у чоловіківКанєш стрейчові! Я дрУгі не люблю бо они в пузіко давлять 😳
Зивидую вашой памяті ... я нічо уже не помню...😳Пам'ятаю як хтось тут (у темі Зої) колись писАв про повне пузо у чоловіків
Надо поіскать в мєдіцінском справочнікє, як називаєцца ето збочєння.Анжелі подобаються чоловіки з оголеними ногами (а, можливо, і з поголеними)
Шо і трєбовалось. А в мене джинсА, справжня.Канєш стрейчові! Я дрУгі не люблю бо они в пузіко давлять 😳
Та Анжела ж і називаєтьсяНадо поіскать в мєдіцінском справочнікє, як називаєцца ето збочєння.
Де купуєте 100% котон?Шо і трєбовалось. А в мене джинсА, справжня.