Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Анджела хотела сказать балтийскую..:збентежений:
Я ж розумію. І натякаю, що вже давно час вичавити з себе мєнтального *****а.

Доречі, недалеко від Кеніг'сберг'у є якесь село з назвою Балтійськ. Тобто, за правилами *****ської мови можна впевнено казати про Кеніг'сберг', що він прибалтійський (тобто, знаходиться при Балтійську) :D

Доречі, недалеко від Кеніг'сберг'у є якесь село з назвою Балтійськ. Тобто, за правилами *****ської мови можна впевнено казати про Кеніг'сберг', що він прибалтійський (тобто, знаходиться при Балтійську) :D
...навряд це відбудеться з людьми нашого покоління,радянська школа,інститут,російська мова у побуті 🤦‍♂️

...майстер таки поліз до бочки🤦‍♂️

Ви краще скажить що з цим робить?..:ніні::eek:
Screenshot_2025-05-26-15-51-22-827_com.google.android.apps.maps.webp

Верю.Но наш польский земляк не купит же её "прибалтийску" в Бедронке.
А. Ну да. Точно. Старєю...🥱

Анджела хотела сказать балтийскую..:збентежений:
Нуу... навроді того. 😳

БАтя я стараюсь (с). Хотя ж ви знаєте шо люде 40+ с тих стран і не тіко вполнє чудєсно тріщат і читают на руськом, хотя писат уже не вміют. А української вапще не понімают. Ну тоісь грань така.

...навряд це відбудеться з людьми нашого покоління,радянська школа,інститут,російська мова у побуті 🤦‍♂️
Так, це складний процес. Але без нього ми так і залишимось у *******ці московії

Ви краще скажить що з цим робить?..:ніні::eek:
Screenshot_2025-05-26-15-51-22-827_com.google.android.apps.maps.jpg
Це зовсім інша історія. Мова ж не про топоніми. Мова про те, що термін "прибалтіка" штучний і був нав'язаний більшовицькими пропагандонами. Щось на кшталт "малоросії"

БАтя я стараюсь (с). Хотя ж ви знаєте шо люде 40+ с тих стран і не тіко вполнє чудєсно тріщат і читают на руськом, хотя писат уже не вміют. А української вапще не понімают. Ну тоісь грань така.
Люди з тих стран забули, що їхніх дідів так само прийшли "звільняти"

Назад
Зверху Знизу