Статус: Офлайн
Повідом.: 1712
Повідом.: 1712

Якщо це запитання,то я....хтось тут голодний
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо це запитання,то я....хтось тут голодний
Мені польська сільодка вся не оч... они с уксусом перебарщуюют. А от прибалтійска - прямо як наша 🤷♀️Возьми в Бедронке селёдка по "аджарски".
...і що сталося?Якщо це запитання,то я.
Тут единственная боль-мень, тм *капитан наві*..все остальное.. я ашпе поначалу бил удивлен, как можно так селедку испоганить..Мені польська сільодка вся не оч... они с уксусом перебарщуюют. А от прибалтійска - прямо як наша 🤷♀️
Все нормально,супругу жду чтоб на пару обедать.Дякую за турботу....і що сталося?
...то французи винні,вони поляків збили по частині оцтуТут единственная боль-мень, тм *капитан наві*..все остальное.. я ашпе поначалу бил удивлен, как можно так селедку испоганить..![]()
Весь тиждень обіцяють дошчщ.Кажіца дождік начінаітца..![]()
![]()
Фігня..Весь тиждень обіцяють дошчщ.
Вони шо його пьют?.....то французи винні,вони поляків збили по частині оцту
...мабуть,у них все в оцті замоченеВони шо його пьют?..![]()
Я чоботи напаркуа купів? Ріба мене жде, шоб зловИцця.Фігня..![]()
Отож. От всьо гут вроді, а уксуса як поналивают... омг 🤦♀️Тут единственная боль-мень, тм *капитан наві*..все остальное.. я ашпе поначалу бил удивлен, как можно так селедку испоганить..![]()
То шоб запах цибулі забить.Отож. От всьо гут вроді, а уксуса як поналивают... омг 🤦♀️
Я думаю ето все изза их жесткой води..То шоб запах цибулі забить.
Это кусочки филе селёдки в пластмассовой плоской коробочке в масле.Уксус не чувствуется.Угощали знакомые в Бедронке тарились.Мені польська сільодка вся не оч... они с уксусом перебарщуюют. А от прибалтійска - прямо як наша 🤷♀️
...мабуть просто глистів боятьсяЯ думаю ето все изза их жесткой води..![]()
...олія всі смаки приглушуєЭто кусочки филе селёдки в пластмассовой плоской коробочке в масле.Уксус не чувствуется.Угощали знакомые в Бедронке тарились.