Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Мені польська сільодка вся не оч... они с уксусом перебарщуюют. А от прибалтійска - прямо як наша 🤷‍♀️
Тут единственная боль-мень, тм *капитан наві*..все остальное.. я ашпе поначалу бил удивлен, как можно так селедку испоганить..:D:незнаю:
 
Тут единственная боль-мень, тм *капитан наві*..все остальное.. я ашпе поначалу бил удивлен, как можно так селедку испоганить..:D:незнаю:
...то французи винні,вони поляків збили по частині оцту
 
Кажіца дождік начінаітца..:збентежений:
IMG_20250526_140025_compress11.webp
Весь тиждень обіцяють дошчщ.
 
...взагалі оселедця найкраще солити просто 10% розчином солі,12 годин і можна вживати
 
Тут единственная боль-мень, тм *капитан наві*..все остальное.. я ашпе поначалу бил удивлен, как можно так селедку испоганить..:D:незнаю:
Отож. От всьо гут вроді, а уксуса як поналивают... омг 🤦‍♀️
 
Мені польська сільодка вся не оч... они с уксусом перебарщуюют. А от прибалтійска - прямо як наша 🤷‍♀️
Это кусочки филе селёдки в пластмассовой плоской коробочке в масле.Уксус не чувствуется.Угощали знакомые в Бедронке тарились.
 
Назад
Зверху Знизу