Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Здраствуй ізжога. Напєрєжаріл оце бубліков з м'ясом. Ну як з мясом - з фаршем. Буду істи.

IMG_20250216_180507.webp
...пепсі колу добав,ортофосфорна кислота все перетраве,я шаурму без пепсі ніколи не їм

Я зранку презентував фото молока і бубліков, чи сучок. Ото тре розмочить тих сучок у молокє, натрамбовать у дірки фаршу і обмокнув у взбітиє як для бітков яйця, викласти на сковорідку. Смажить як біткі, з обох сторін.

Я зранку презентував фото молока і бубліков, чи сучок. Ото тре розмочить тих сучок у молокє, натрамбовать у дірки фаршу і обмокнув у взбітиє як для бітков яйця, викласти на сковорідку. Смажить як біткі, з обох сторін.
прожарка дірок от бубліка :зуби:

Боже, це ж треба так зголодніти...:незнаю:
Краще котлєти зробити - інгрідієнти, майже, такі ж...Ну, на мою думку...

Ці ****** підтримують війну, якщо ти досі не розібрався
...взагалі, на їх підприємствах працюють українці і податки теж вони платять у цій країні,ну це таке,можеш не купляти,раз маєш таку позицію

...взагалі, на їх підприємствах працюють українці і податки теж вони платять у цій країні,ну це таке,можеш не купляти,раз маєш таку позицію
Це якось виправдовує, що вони платять податки в педерації, за які вбивають українців?

Боже, це ж треба так зголодніти...:незнаю:
Краще котлєти зробити - інгрідієнти, майже, такі ж...Ну, на мою думку...
) Каннеллони на минималках :)

Плюс за фантазию, мне бы такое - сушки фаршем начинить - даже в голову не пришло :D

Назад
Зверху Знизу