Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хрестик жовтий на пузе хломастером нарісую..Зуб даешь?

Іш ти какой хітренькій, сперва ти, утятніцу..Пощипану і патрану.

Вооот.. а я от етой хормулірофкі удержался..тоді вже качководка...Виникають цікаві асоціації...

Мы в детстве тоже так говорили.Хрестик жовтий на пузе хломастером нарісую..![]()
Да шош за одні аферісти кругом..Хлопці, ви мені надсилайте і качку, і утятницю, я, потім, перерозподілю...

То в тебе такий круг общения!Да шош за одні аферісти кругом..![]()
Не, такая чугунная поебень в которой качку тушать..![]()
Ти що, її туди живцем?Ладно жадюги ..удушье утки в целопановом рукаве, в духовке, будет на вашей совести..![]()

Та шош я живодер какой умертвлять животину..Ти що, її туди живцем?![]()

Мабуть, і раків живцем вариш...Тебе б наглядачом до полонених росіян...Та шош я живодер какой умертвлять животину..
Канеш.. и с перьями шоп не так жарко ей било..![]()
Одін блогєр-міліоннік ловіл качок на сало і кручок з шнуром. І ето трансліровалі на ютубі.Ее сперва купить надо..![]()

Не, раків я не люблю..они трупожери и тиной тхнут..Мабуть, і раків живцем вариш...Тебе б наглядачом до полонених росіян...
Мудак, шо еще сказать.. не здивуюсь, ящо кацап..Одін блогєр-міліоннік ловіл качок на сало і кручок з шнуром. І ето трансліровалі на ютубі.![]()
Нухуя.Мудак, шо еще сказать.. не здивуюсь, ящо кацап..
Біба и Боба..Нухуя.
Віталік. Єслі погугліть, то тре писать Віталік і Боба. Боба - собачка його. Ягдтерьєр.