Статус: Офлайн
Повідом.: 19179
Повідом.: 19179

Ти тоже на опите?..

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти тоже на опите?..
Я щяс Будду позову. Он вам всьо про забвєніє раскажет.Скромнось путь до забвєнія🥱
Оооо...сьорбнули уже ?Я щяс Будду позову. Он вам всьо про забвєніє раскажет.
Шо ви такоє говорітє? У мєня трєня була. Вам гантельку сфотать?Оооо...сьорбнули уже ?
ДаШо ви такоє говорітє? У мєня трєня була. Вам гантельку сфотать?
От жеш...........
ДаОт жеш...........
Це ви у транваї яком прете?
Это с ваших раскопок? 😛
Я в трамваї нікагО нє пьор. Ето домашніє желєзякі. Краснєнькіє по 14 кг. Маловато канєшно для грудних - но шо є. Для плєчєй в самий раз. І банкі прокачать. Штанга на 80 кг є іщє. Нє буду фотать.Це ви у транваї яком прете?
Я в трамваї нікагО нє пьор. Ето домашніє желєзякі. Краснєнькіє по 14 кг. Маловато канєшно для грудних - но шо є. Для плєчєй в самий раз. І банкі прокачать. Штанга на 80 кг є іщє. Нє буду фотать.
Сдай , и купи бутилку Арарата..
А чєм я буду кровь прокАчівать по організьму послє Арарата?Сдай , и купи бутилку Арарата..![]()
* на минуту перестала жувать і даже забула про індєйцовЯ в трамваї нікагО нє пьор. Ето домашніє желєзякі. Краснєнькіє по 14 кг. Маловато канєшно для грудних - но шо є. Для плєчєй в самий раз. І банкі прокачать. Штанга на 80 кг є іщє. Нє буду фотать.
Нє отвлєкайтєсь. Помнітє - пістчу нужно пєрєжововать 22 раза.* на минуту перестала жувать і даже забула про індєйцов
Приседай..А чєм я буду кровь прокАчівать по організьму послє Арарата?
По часовой стрелке?..Нє отвлєкайтєсь. Помнітє - пістчу нужно пєрєжововать 22 раза.
Я старєнькій. Мнє нєльзя. Як і подтягівацца на турнікє.Приседай..![]()
Всємі 62 зубамі.По часовой стрелке?..![]()