Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я вєду еті курси. Трєтій год.Потом ти освоиш все программи на стиралке, буш знать когда использовать ковекцию в духовке,
разбираться в моделях пилесосов и марках бумажних мешков к ним.. научишься гладить штори..
И буш поглядивать на курси макраме..![]()

А нащо їх прасувати? Вологими розвісити...научишься гладить штори..
Чуствую ми сойдьомся?Я вєду еті курси. Трєтій год.![]()
Ну, мєня ми ужЕ озадачілі. А ви то чєм займьотєсь? Кнутіком мєня стьОгать?Чуствую ми сойдьомся?
Шот поговорка вспомнилась..Я вєду еті курси. Трєтій год.![]()

Упіймав і накопав.А нє пожаріть лі мнє іішинку? Щас вполЮю в холодільнікє сардельку і тож пожарю.
Йдіть на хер, валерьянкі немає.ну что ребятишки
Лавочка теперь пренадлежит USA!
а значит вводим плату
Ну як... сміяцця над вашими тупими шутками, украшать ваш унилий бит свойой красівостью, тратить копійчата, мило похрапувать ноччю, ну як буде натхнення, то каклєт яких спечу, чи борща сварю. Для уборки робот, остальне на вас?♀️Ну, мєня ми ужЕ озадачілі. А ви то чєм займьотєсь? Кнутіком мєня стьОгать?
Ви проігруєтє по всєм статтям моєй фрау. У вас навєрно і голова часто болєть будєт, бліже к ночі. Шось єсть такіє подозрєнія.Ну як... сміяцця над вашими тупими шутками, украшать ваш унилий бит свойой красівостью, тратить копійчата, мило похрапувать ноччю, ну як буде натхнення, то каклєт яких спечу, чи борща сварю. Для уборки робот, остальне на вас?♀️
Ладно, зайдем с другой сторони. А на шо ви ращитуєте?Ви проігруєтє по всєм статтям моєй фрау. У вас навєрно і голова часто болєть будєт, бліже к ночі. Шось єсть такіє подозрєнія.
8-9 млн доларів - і вже можна на щось розраховуватиЛадно, зайдем с другой сторони. А на шо ви ращитуєте?
Ймовірно, і на це теж - "зайти с другой стороны"Ладно, зайдем с другой сторони. А на шо ви ращитуєте?

Хай заробляє я шо протів?♀️8-9 млн доларів - і вже можна на щось розраховувати
Я іщє нє прідумал.Ладно, зайдем с другой сторони. А на шо ви ращитуєте?
Та я вище написав.Я іщє нє прідумал.
Не, то вы должны заробатыватьХай заробляє я шо протів?♀️