Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...до речі, не ведись на розповіді про доступні авто у Німеччині, їх всі вивезли до Польщі і Литви
Та я трохі провєнтіліровал за тачкі в Нємєтчінє. С ТЮВом свєжим і в норм состояніі, то подорожалі ізрядно. А тиє, шо надо рємонтіть - по полтори штукі вагон. Якого я ягуара бачів за полторушку. Агонь. Проблєма с коробкой. А СТО у нємцов, ето нє у нас. Замєніть колодкі тормозниє - проблєма. Можно два-трі тижні ждать. А посложнєй шото - ой. І дорого і мєняют блоком, а нє пєрєбірают.

Та я трохі провєнтіліровал за тачкі в Нємєтчінє. С ТЮВом свєжим і в норм состояніі, то подорожалі ізрядно. А тиє, шо надо рємонтіть - по полтори штукі вагон. Якого я ягуара бачів за полторушку. Агонь. Проблєма с коробкой. А СТО у нємцов, ето нє у нас. Замєніть колодкі тормозниє - проблєма. Можно два-трі тижні ждать. А посложнєй шото - ой. І дорого і мєняют блоком, а нє пєрєбірают.
...я знаю,бо купляв там собі авто?‍♂️

УдАчно?
Жінка, по-бєдності, купила у сосєдєй Шкоду Октавію 2008 года за 4. З свєжим тювом. Вопше, бєжанцам можна куплять тачку до 7 тищ.
...да я теж купив достатньо бюджетне бо не знав,на скільки там затримаюся,їзжу тут на ньому,але знову ж таки, пузотьорка,але для поїздки до міста нормально

...а потім кремація?..бо земля на Мальті мабуть недешево
Бачив я там в катакомбах, як ховали...В пісчанику вибирали нішу і кам'яною плитою накривали...Червей немає, тому всі усихали до мощєй...

Назад
Зверху Знизу