Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тя шо тетя гуля забанила?..Пановє спорцмєни - а мо знає хто, які нормативи ГТО були в совкУ для чоловіків 30-35 годових.

...і зубів то у тигри немаєФу..***.. Сирожа.. де ти етот ужос находишь..бедная кіска..![]()

Будем Полтаваські галушки!
Фото вечером, бо с тела не грузятся.
Нит. Сегодня пересмотрю корейскую трилогию:Ох ты ж ёпт! Искал сериал на ночь посмотреть, и вдруг узнал что уже есть 4-й сезон "Мир Дикого запада"![]()
Тай засідання ВР шостого созиву..Нит. Сегодня пересмотрю корейскую трилогию:
Сочувствие господину Месть
Олдбой
Сочувствие госпоже Месть

Не, гомосяче ****о не смотрю.Тай засідання ВР шостого созиву..![]()
Где я, а где утро?Прям три за раз? нічосі.
Я багато дивлюсь корейського кіно, але останнім часом якось пустовато....вони грузонуті якісь)
хоча Чхве красунчик
Смаки у всіх різні))Шото ніяк. Як з прифронтових підвалів змальовано. Хоча я люблю фільми про виживання. Але тематика голоду не альо вже. Бачила пусті магазини, раділа шо видрала у мужика перед носом останню пачку..а в нього вдома може теж дитина.. (прости мужик, реально трохи соромно). Опинитись в тісному пространстві з купою випадкових людей - спочатку ок, люди діляться їжею, посміхаються, підтримують одне одного. За тиждень вже сварки, і при цьому ж майже половина - це хворі діти. А діти це найслабші. Щасливчики ті хто по селах дітьми пережили голодовку 32/33.
Кінохи про війну у них норм. Фортеця Ансі, Битва за Мьон Рян. Та й мой путь, де оцей японець знявся, Джо Одагірі. Сюжет наплутали але сам фільм ахєрєнний. Але теж не хочеться зайвий раз, коли війна поруч вже скільки часу.
2 сезон гри в кальмара хо глянути.
А прідьоцца....до Німеччини їхати не хоче
Дивись, а то встромить тобі того ножа в сраку!))))А прідьоцца.