Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Фу..***.. Сирожа.. де ти етот ужос находишь..бедная кіска..:confused::D

Ох ты ж ёпт! Искал сериал на ночь посмотреть, и вдруг узнал что уже есть 4-й сезон "Мир Дикого запада" :eek:

Вкладення

• 1736702800197.webp
    1736702800197.webp
    337.4 КБ · Перегляди: 17
Останнє редагування:
Чутове, це якийсь потойбічний населенний пункт. Усюди сонце, а в Чутово +10 км с обох сторін, туман шо ****ець. Причом їхав і туди і назад з різницею у 4 години.

Ох ты ж ёпт! Искал сериал на ночь посмотреть, и вдруг узнал что уже есть 4-й сезон "Мир Дикого запада" :eek:
Нит. Сегодня пересмотрю корейскую трилогию:
Сочувствие господину Месть
Олдбой
Сочувствие госпоже Месть

вони грузонуті якісь)
хоча Чхве красунчик
Я багато дивлюсь корейського кіно, але останнім часом якось пустовато....
Найсвіжіше це "Людина, простір, час і знову людина" Кім Кі Дука.

Останнє редагування:

...мабуть теж корейці,але не певен,можливо і японці

Шото ніяк. Як з прифронтових підвалів змальовано. Хоча я люблю фільми про виживання. Але тематика голоду не альо вже. Бачила пусті магазини, раділа шо видрала у мужика перед носом останню пачку..а в нього вдома може теж дитина.. (прости мужик, реально трохи соромно). Опинитись в тісному пространстві з купою випадкових людей - спочатку ок, люди діляться їжею, посміхаються, підтримують одне одного. За тиждень вже сварки, і при цьому ж майже половина - це хворі діти. А діти це найслабші. Щасливчики ті хто по селах дітьми пережили голодовку 32/33.
Кінохи про війну у них норм. Фортеця Ансі, Битва за Мьон Рян. Та й мой путь, де оцей японець знявся, Джо Одагірі. Сюжет наплутали але сам фільм ахєрєнний. Але теж не хочеться зайвий раз, коли війна поруч вже скільки часу.
2 сезон гри в кальмара хо глянути.
Смаки у всіх різні))
Мені їх фільми про війну не дуже заходять.

Хом'яча ***** добралась до Мори моєй.
Погриз штани ножику. :(

IMG_20250113_184014.webp
IMG_20250113_184038.webp

...до Німеччини їхати не хоче

Назад
Зверху Знизу