Статус: Офлайн
Повідом.: 32963
Повідом.: 32963

Иё мужа мы звать не будем!Она замужом
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Иё мужа мы звать не будем!Она замужом
Ні, не можна- ХФ завалиться...Давайте возьмем Сефиду!! И ей хорошо, и мы удовольствие получим))
А хто будєт зло іскорєнять на форумє?Давайте возьмем Сефиду!! И ей хорошо, и мы удовольствие получим))
Отлічний план. Надьожний, як швєйцарскіє котлИ. Щас Краасік і тєбя прєдложит забаніть.Ну що, як варіант: я, дід і Анжела на нічну риболовлю, Краас до Сефіди у місто, "искреняют зло", Пошляк в номера, сам...![]()
Краас до Сефіди
"Мужчина, вы как-то определяйтесь, туда или сюда...А то, вот это туда-сюда раздражают..."(с)А до Анжели можна?
Я определился - и туда и сюда!"Мужчина, вы как-то определяйтесь, туда или сюда...А то, вот это туда-сюда раздражают..."(с)
По Ромашке - це до НП...Вона фахівець...А ви в Ромашці були?
Скільки вас там? Там шашлику на цистерну горілки...А ви в Ромашці були?
![]()
По Ромашке - це до НП...Вона фахівець...
Вона розкаже як динозаврів на живця ловити. )))По Ромашке - це до НП...Вона фахівець...
Тю, ви що у ****о не бачили, як досвідчена жінка вчить молодих...Вона розкаже як динозаврів на живця ловити. )))
Краас, ви определяйтесь, "туда или сюда"...Ви тойво....як опредІлитесь, маякуйте🥱
Сперва я подумал, шо мне показалось...Я =пріспвапл
![]()
Смеешься?..мне ет только червячка заморить..Скільки вас там? Там шашлику на цистерну горілки...
Там була автовітка ХФ і запрошували жіночій форум))Скільки вас там? Там шашлику на цистерну горілки...