Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
20241130_155824.webp

...до голубців знайшлося пиво

Все не так. До голубців треба каву, а до тістечка - пиво. Все одно у шлунку перемішається...А так - нова комбінація смаків

Все не так. До голубців треба каву, а до тістечка - пиво. Все одно у шлунку перемішається...А так - нова комбінація смаків
...тоді треба переходити на роздільне харчування, сьогодні суп,завтра голубці,потім картопля,пиво,кава,і тістечко, щоб не перемішувалося

...тоді треба переходити на роздільне харчування, сьогодні суп,завтра голубці,потім картопля,пиво,кава,і тістечко, щоб не перемішувалося
Ні, то роздільне харчування та ЗОЖ...А я - про нові відчуття....Ну, і пов'язані з ними погані звички...

Мужчина приходит к врачу и спрашивает, что ему нужно сделать, чтобы прожить как можно дольше.
Доктор после нескольких вопросов об образе жизни делает заключение:
«Вам нужно бросить пить, курить, отказаться от жирной пищи и от ****а». Мужчина в ужасе спрашивает: «И тогда я буду жить дольше?» Доктор отвечает: «Нет. Но вам определенно будет казаться, что это так».

Ні, то роздільне харчування та ЗОЖ...А я - про нові відчуття....Ну, і пов'язані з ними погані звички...

Мужчина приходит к врачу и спрашивает, что ему нужно сделать, чтобы прожить как можно дольше.
Доктор после нескольких вопросов об образе жизни делает заключение:
«Вам нужно бросить пить, курить, отказаться от жирной пищи и от ****а». Мужчина в ужасе спрашивает: «И тогда я буду жить дольше?» Доктор отвечает: «Нет. Но вам определенно будет казаться, что это так».
...а де погані звички,пардон?

...а головне, вночі все так логічно було
Ебуцця лосі і вовки
Ебуцця шішкі і стрючкі
Ебуцця слюсар і авто
Ебуцця конь с его пальто...
Землі ебуцця полюси
Ебуця ліфчікі, труси...
Кругом така ідьоть ****
Шо тока глянешь й скажєш:"***!"

Назад
Зверху Знизу