Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Прапор вигнал. Начальник столовой. Я єму отказался горбушкі для свінєй єво отдавать. Но бил у нєво в подчінєніі. Корочє - залупілся
...армійська кухня та свині і зараз речі нерозлучні

2024-11-29-mixnews-img_2510.jpg
Била у меня смешная история, када я сантехником в ЖЕКе работал, но она долгая.. а мне писать лениво..:кручусь:

Комбіжир у поваров. Я з їми мєнялся продуктами. Масло сахар, а оні мнє кружку нєразбавлєной смєтани. Ложка алюмінієва гнулась от плотності. Я і нє знал, шо биваєт такая смєтана.
Продешевив....Я в автовзводі був, ми соляру міняли виключно на тушняк...

...ні,саме вентилі,бо вони ж латунні
Так там резьба 2" он шо с 4 номером по больнице скакал?..его бистрей би на дурку определил , чем от инсульта вилечили..:D
+ Я сильно сомневаюсь, шо в шкафах били сухоходи.
:незнаю:

Так там резьба 2" он шо с 4 номером по больнице скакал?..его бистрей би на дурку определил , чем от инсульта вилечили..:D
...я не знаю,як,але своєму зятю я вірю

...взагалі мутний дядько був,тягнув все що можна було,під час окупації помер від серця,мені довелося його ховати

Назад
Зверху Знизу