Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Серж.. ну включи соображалку..:D
Какой онук.. ми так мою маман с ее невесткой називали..:D
Она собирала сплетни про всех вокруг ..ей било скушно..а бабця она била активная, 7/8 км по району навернуть ей било шо те кавки попить..плетому я и предлагал ей нерамтраченную енергию куда девать..:D
...взагалі дивно це,ну та ладно ваша родина,вам видніше

Пиво руйнує здорові клітини мозку, і навіть помірне вживання - один напій раз на кілька тижнів - здатне прискорити вікові зміни нейронів. Для підтримки здоров'я мозку бажано припинити вживання алкоголю до 65 років.
Не зрозумів, що радять: чи пити до 65, а потім зась, чи зав'язати , а в 65 розв'язатись...:незнаю:

...маму бабулей називати,от що дивує
Ну ти дивний, а коли в тебе онуки народятся?..мама стане бабулей, не?.:збентежений:
А твоеї бабулі вже давно не стане..:незнаю:
Тай ми коли маман ще жива була її бацей називали.. ей то пасувало..вона аж як квітка була..:D
А як вона потім прабабцей стала.. тиб ото бачив .:D

Ну ти дивний, а коли в тебе онуки народятся?..мама стане бабулей, не?.:збентежений:
Тай ми коли маман ще жива була її бацей називали.. ей то пасувало..вона аж як квітка була..:D
...у мене є онуки,я ж сказав,це справа вашої родини

Десь я шот пропустив.. ну, то таке..:незнаю:
А як би хотіли шоп вас онуки низивали..:збентежений:
Я кажу шо Я не уборщиця, а не то шо у вас.

Єсть прекрасні слова " бабуся, бабуня", а не ото *****о непойми шо.

Мама стала бабушкой в 48, долго не воспринимала такого обращения, потом свыклась. Но бывало порой, когда я уже сам стал дедом, под настроение :D "Какая я тебе бабушка?! Сам дедушка!!!"

Мама стала бабушкой в 48, долго не воспринимала такого обращения, потом свыклась. Но бывало порой, когда я уже сам стал дедом, под настроение :D "Какая я тебе бабушка?! Сам дедушка!!!"
Не страшно быть дедушкой. Страшно спать с бабушкой (с)

Назад
Зверху Знизу