Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Хомячу диню. Просто мед!

IMG_20241112_150127.jpg
Те ее с косточками лопаешь?..:D

...дід сьогодні в ударі,сплошні перли перлові видає?

Анжела - ви тут? А ідіть сюди - я шось попитаю у вас. Ви жен...дєв.....женщіна опитна.

А от скажіть - шо б ви обрали? 5 год ждать нємєцкого гражданства, або шоб вас усиновив якийсь старий нємєц і громадянство капнуло б одразу після всиновлення.
Ви прикалуєтесь чи шо? Це ви про педікюрщицю? Ну так оно не капає сразу всьо равно. Бистріше но не сразу. 3 года. І учтіть шо це провіряється.

А от скажіть - шо б ви обрали? 5 год ждать нємєцкого гражданства, або шоб вас усиновив якийсь старий нємєц і громадянство капнуло б одразу після всиновлення.
О, моя королевишна када ничинает скиглить, я ей сразу предлагаю вийти заміж за маленького толстого армянчіка з волосатими пальцамі сардельками и спиной як у ведмедя..:D

От би мене всиновила стара німкеня:кручусь:

О, моя королевишна када ничинает скиглить, я ей сразу предлагаю вийти заміж за маленького толстого армянчіка з волосатими пальцамі сардельками и спиной як у ведмедя..:D
А другіх кандидатов нема чи шо?

Назад
Зверху Знизу