Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Огурчики-помидорчики сталин кирова пришил в коридорчике?Гуляшик кушать бу и салатики..![]()
Да и хер по нему..Огурчики-помидорчики сталин кирова пришил в коридорчике?
По кому конкректно? Йа запуталсо...Да и хер по нему..![]()
Гуляшик б/у - це сильно, да ))Гуляшик кушать бу и салатики..![]()
ПоштІ.Спал сутки или шо?
Может, прививку какую сделали ?ПоштІ.
Клады искать мешает неубранная! А стерня от неё может ещё и до весны стоять, тоже мешает! Подсолнух кстати тожеЧем тебе кукуруза помешала?
У хомяка пара прівівок с дєццтва. І досі нема жодної. Хомяк на уліце нє гуляєт. То она просто спіт. А шо іщє дєлать.Может, прививку какую сделали ?
А всє відят хомяка.
Фьодор в тємє.Клады искать мешает неубранная! А стерня от неё может ещё и до весны стоять, тоже мешает! Подсолнух кстати тоже
Сєгодня відєть хомяка могут нє только ліш всє, мало кто можєт ето дєлатьА всє відят хомяка.![]()
ПокупАйтє абонємєнт на просмотр хомяка. Щас знов спить. Шоб я так умєл.Сєгодня відєть хомяка могут нє только ліш всє, мало кто можєт ето дєлать
Фьодор в тємє.![]()
Дєнєг нєт, но ви готовьтєсь к зємлєПокупАйтє абонємєнт на просмотр хомяка. Щас знов спить. Шоб я так умєл.
А що їй ще робити? Вулиці не бачить, так коротке собаче життя і минає...Краще б тамагочі якогось завели...ПокупАйтє абонємєнт на просмотр хомяка. Щас знов спить. Шоб я так умєл.
Фарш нєвозможно провєрнуть назад. Хомяк обласкан і накормлєн. І вибірался із пород, которим можно і нє гулять.А що їй ще робити? Вулиці не бачить, так коротке собаче життя і минає...Краще б тамагочі якогось завели...
С моїм малєнькім опитом, я понял, шо луччій прібор - Прохор. Рєально удєлал хвальониє Деуси і Тєсорікі Барсукі. У мня тож самодел нюхаєт глубже заводского. І в 4 раза дєшевлє. Но до Прохора нє дотягуєт., Фёдор ещё и ищет собственноручно изготовленными приборами!
![]()