Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
он нє гуляєт. на уліце блохі і лєтающіє кліщі. фффууу.Хомяка на прогулку?..![]()
Я такою ***нею страдав. Павербанк для телефона, акумуляторна лампочка .... а потім зрозумів, що це - маразм і поставив акумулятор на всю квартируСтчас на Али в Choice очень выгодное предложение на аккумуляторные лампочи. Я такие год назад купил 5 штук по 75 грн одна. Очень помогают при выключениях света.. А тут шаровая цена и быстрая доставка.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Ми оптімісти. Хочєцця вєріть, шо всьо будєт хорошо.Я такою ***нею страдав. Павербанк для телефона, акумуляторна лампочка .... а потім зрозумів, що це - маразм і поставив акумулятор на всю квартиру
...а ще краще генератор у гаражіЯ такою ***нею страдав. Павербанк для телефона, акумуляторна лампочка .... а потім зрозумів, що це - маразм і поставив акумулятор на всю квартиру
Звісно буде, але може бути "хорошо" зі світломМи оптімісти. Хочєцця вєріть, шо всьо будєт хорошо.
То, якщо гараж є...а ще краще генератор у гаражі
И почем кВт?...а ще краще генератор у гаражі
...а хто це рахував?..якийсь бензин і поки всеИ почем кВт?
Якийсь.... Всё с вами понятно...а хто це рахував?..якийсь бензин і поки все
...а95,який ще?Якийсь.... Всё с вами понятно
Почем литр?...а95,який ще?
...наче був 52.40,ви не в цій країні?Почем литр?
У меня генератор на 1,8 кВт. На 1 час работы нужно 0,65 литра бензина.И почем кВт?
...у мене 2,8,скільки він кушає?У меня генератор на 1,8 кВт. На 1 час работы нужно 0,65 литра бензина.
Вы же не знаете сколько у вас кВт стоит...наче був 52.40,ви не в цій країні?
На 7 грн выходит или нет?У меня генератор на 1,8 кВт. На 1 час работы нужно 0,65 литра бензина.
Вы хотите сказать, что если квт будет стоить (для вас) слишком дорого - будете сидеть без света? Так что ли ?Вы же не знаете сколько у вас кВт стоит