Статус: Офлайн
Повідом.: 33168
Повідом.: 33168

Около 20 грнНа 7 грн выходит или нет?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Около 20 грнНа 7 грн выходит или нет?
...я можу собі це дозволити,вибачте, принаймні вдомаВы же не знаете сколько у вас кВт стоит
Звісно, що не вийде. Приблизно 18-20 грн. Це без врахування тех. обслуговування.На 7 грн выходит или нет?
Зарядные станции есть. Пару суток могу выдержать без света. А у вас есть гараж возле квартиры?)Вы хотите сказать, что если квт будет стоить (для вас) слишком дорого - будете сидеть без света? Так что ли ?
Смотрю в будущее)Звісно, що не вийде. Приблизно 18-20 грн. Це без врахування тех. обслуговування.
А чому саме 7?
...тоді на 11 орієнтуйтеся,на роботі за вересень так булоСмотрю в будущее)
У нас сельмаг по 10 платит...тоді на 11 орієнтуйтеся,на роботі за вересень так було
...мабуть від району залежить, 10 було за серпеньУ нас сельмаг по 10 платит
У меня "мачта" и "проблемы" совсем другиеЗарядные станции есть. Пару суток могу выдержать без света. А у вас есть гараж возле квартиры?)
...мачта,це багатоповерхівка?У меня "мачта" и "проблемы" совсем другие![]()
Ну, и в мою девятину генератор не поставишь. А в селе есть гараж, это даУ меня "мачта" и "проблемы" совсем другие![]()
Якийсь нікому не відомий "іксперд" на зарплатні у ахмєтки вкидує подібну хуєту вже не верше. У чиїх інтересах - всі ж розуміютьСмотрю в будущее)
Даже и по нынешней цене разрыв по стоимости большойЯкийсь нікому не відомий "іксперд" на зарплатні у ахмєтки вкидує подібну хуєту вже не верше. У чиїх інтересах - всі ж розуміють
Звісно. І атом, і зеленка, і гідро - все дешевше бензинуДаже и по нынешней цене разрыв по стоимости большой
За вересень рахунків ще не було ))...тоді на 11 орієнтуйтеся,на роботі за вересень так було
В мене серпень вийшов 9,36. Липень - 9,45. Сподіваюсь, що вересень буде трохи дешевше...мабуть від району залежить, 10 було за серпень
...було,я 25го звітую і зразу проплатив, 9,12075,без пдвЗа вересень рахунків ще не було ))
А, ти авансом платиш?...було,я 25го звітую і зразу проплатив, 9,12075,без пдв
...просять,але я не колюся,по фактуА, ти авансом платиш?