Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...ніхто не заважає спробувати,але я ковтаюНє попробуєш - нє узнаєш.![]()
...фьодор лоханкін зі своєю сєрмяжною правдоюЯб щє Фьодора подождал по поводу срєдства от поноса. Думаю, шо он нас должен удівіть.
запропонує мабуть кабачком забити отвір. ілі шото подобноє....фьодор лоханкін зі своєю сєрмяжною правдою
...огірок на грядці то від гемороюзапропонує мабуть кабачком забити отвір. ілі шото подобноє.![]()
Та в нього один рецепт на всі випадки - єбля і пиво (тільки не санінбев!)Яб щє Фьодора подождал по поводу срєдства от поноса. Думаю, шо он нас должен удівіть.
Огірок банально. Фьодор в такіх вопросах нєордінарєн....огірок на грядці то від геморою
Послєдоватєльность можна мєнять. Нє крітічно.Та в нього один рецепт на всі випадки - єбля і пиво (тільки не санінбев)
Причем последовательность не важна..Та в нього один рецепт на всі випадки - єбля і пиво (тільки не санінбев)
Пєрвийнах.(с)Причем последовательность не важна..![]()
...теща голодає?Собрав посилочку в Ольденбург. 18 кіло. Треба звіздувать на НП.
Картини з ермітажу? Так їх не випустять з країниСобрав посилочку в Ольденбург. 18 кіло. Треба звіздувать на НП.
Та там всьо для праксіса. Всякіє витяжкі, фуітяжкі. А воно дебеле і важке....теща голодає?
...він замалював зверхуКартини з ермітажу? Так їх не випустять з країни
А я з них поробив чорниє квадрати Малєвіча. Випустять.Картини з ермітажу? Так їх не випустять з країни
О....він замалював зверху
Та там всьо для праксіса
Вам би ото тока кайфануть. Нє, нє таблєткі. Для подології всякіє мєханізми. Ровнять крівиє ногті і заживлять порепані пяткі. Ага.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.