Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Любітєлям етово інтєрєснаво.
А ви знаєтє такіє автомобілі, как Порше 911. Увєрєн, шо знаєтє.
Так вот. Я так же увєрєн, шо ви нє знаєтє про автомобілі RUF. :)

Купіл сєбє шльому у чайніков. І шо ти думаєш!!!!!! Нає-балі, сукі. Мєжду внутрєннім і зовнішнім пластіком нема пєнопластового прошарку. А в рєкламє біл. Падли.

5465267617427221058.jpg
5465267617427221059.jpg
5465267617427221060.jpg
5465267617427221061.jpg
По умолчанию, пенопласт должен бить в голове!))))

Любітєлям етово інтєрєснаво.
Продолжаєм рубріку.
Про ощєлачіватєль.
Как ізвєсно, камні образуюцца нє только в нирках, но і в мочєвом міхурЄ. Шоб запобігти такому явлєнію і пют ощєлачіватєль.
-А де ж його купіть? Або самому пріготовіть? - спрашуєтє ви нємим вопросом. Тіхо, тіхо - щас раскажу.
Треба блєндєр. Уви. Потом берьотє одін лімон. Кидаєтє в блєндєр, прєдварітєльно помив лімон і рукі. Додаєте ще 100 грам води і блєндєрітє протягом 3-х хвилин. В получівшуюся субстанцію додаєте ще півлітра води, шоб можна було з блєндера пєрєліть в якусь банку. Я розмішую один лимон з двома літрами води. Додаю ще 16 таблєток сахарозамєнітєля, бо сахар - зло. Потом остужаю в холодільнікє і пю протягом дня. Норма для людини - один-два лімона в день. З шкуркою і косточкамі обовязково.
Аплодісмєнти.

Точно. Варнінг. і Ахтунг. Лимон краще розрізать на 8 частин перед тим, як блендеріть.
) Ахтунг - в смысле того, что есть люди, которым от вашей болтушки горе буде, а не предполагаемая польза.
Скажем так: даже сильно здоровому человеку на постоянной основе пить даже разбавленный лимонный сок не стоит. ;)

Продолжаєм рубріку.
Про ощєлачіватєль.
Как ізвєсно, камні образуюцца нє только в нирках, но і в мочєвом міхурЄ. Шоб запобігти такому явлєнію і пют ощєлачіватєль.
-А де ж його купіть? Або самому пріготовіть? - спрашуєтє ви нємим вопросом. Тіхо, тіхо - щас раскажу.
Треба блєндєр. Уви. Потом берьотє одін лімон. Кидаєтє в блєндєр, прєдварітєльно помив лімон і рукі. Додаєте ще 100 грам води і блєндєрітє протягом 3-х хвилин. В получівшуюся субстанцію додаєте ще півлітра води, шоб можна було з блєндера пєрєліть в якусь банку. Я розмішую один лимон з двома літрами води. Додаю ще 16 таблєток сахарозамєнітєля, бо сахар - зло. Потом остужаю в холодільнікє і пю протягом дня. Норма для людини - один-два лімона в день. З шкуркою і косточкамі обовязково.
Аплодісмєнти.
А можна всю цю єбаторію замінити чимось простішим? Наприклад, 150 мл айли?

) Ахтунг - в смысле того, что есть люди, которым от вашей болтушки горе буде, а не предполагаемая польза.
Скажем так: даже сильно здоровому человеку на постоянной основе пить даже разбавленный лимонный сок не стоит. ;)
А. От ві про што. Дєло в том, шо я акцентірую вніманіє людєй, коториє вже потроху починають пісять кровью ізза проблєм з камнямі в міхурє(знаю такіє случаї). І їм вже не до сантімєнтов.
Но ви праві. В каждом случає треба індівідуально подходіть к рєшенію проблєми.

Та проще уже пакетик средства от накипи ****уть.:незнаю::D
Какая разница от чего крякнуть..:рл:
Ото поначитаются своих интернетов потом жрут шо попало ..:їжа::зомбі:

Козирьок надвінув на подбородок. Жалко, шо пєнопласту нема всередині.

5467519417240903617.webp

Назад
Зверху Знизу