Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
:D А потом всех нас тут будут считать-называть дикарями... из-за Northern"а , ага

Цук, какие же они **** *****и поляки ***..:D:рл:
Опять полная яма ****а и ети барбоси решили яму откачать..:рл:
Прибежал сосед.. орал махал руками, угрожал полицией и карой небесной..:іржач:
У нас би его просто послали в ху и на етом его дебати закончились би.. :незнаю:
Удивительние люди..:D
Тоісь муйню твОрите ви, а винуваті пОляки ? ?‍♀️

...більшість асенізаторів так і зливається,на землю,десь у посадочці,де ви не бачите,і шкідливого у цьому немає нічого
Все можливо, але, мабуть, там немає сусіда, в бік якого дує вітер...Я, хоч і не поляк, але теж охуїв би...

Ви мадам, тоже, не очень то внимательни..:увага:
Свое отношение к происходящему, я описАл еще в неділю..:незнаю:
Перепрошую, але усю вашу... коротше - усе не читаю :)

Тримайте марку там, шоб нам тут за вас соромно не було, перед поляками :D

А потім цей поляк буде казати, що "українці сруть під себе" і скажіть, що він неправий...:незнаю:

...народ,їхав я через ту Польщу,звичайні бідненькі села,майже, як у нас ,такі самі хатки і парканчики,у тому що хтось вилив зі своєї ями на свій город ,нічого поганого нема, запах вивітриться через годину

Поясни..:незнаю: нам тоже стоит начать жечь пластик, шоб бить как все?..
Якшо ви живете в тому домі офіціально, в чом я сильно сомніваюсь, то ідіть до його і висказуйте свої претензії так же точно. ?‍♀️

Якшо ви живете в тому домі офіціально, в чом я сильно сомніваюсь, то ідіть до його і висказуйте свої претензії так же точно. ?‍♀️
Та я ш уже сказав, шо властителю то фшистко до дупи..:рл:

...народ,їхав я через ту Польщу,звичайні бідненькі села,майже, як у нас ,такі самі хатки і парканчики,у тому що хтось вилив зі своєї ями на свій город ,нічого поганого нема, запах вивітриться через годину
Кстати, мош хто думает шо ми живем гдето возле гданьска или на окраине варшави.. вот.. :рл::D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та я ш уже сказав, шо властителю то фшистко до дупи..:рл:
Я Не понімаю цей набор букОв?‍♀️ я тіко знаю шо як ти живеш офіціально, то в тебе такі ж самі права і обязанності. Якшо ні - ізвольте сидіть тихше води. Всьо просто.

Назад
Зверху Знизу