Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Значит у тебя все хорошо иттебе ето ни к чему..

Значит у тебя все хорошо иттебе ето ни к чему..
Я просто стараюсь соблюдать правила общежитія даже када живу времєнно 🤷‍♀️ І да, када сушіди ведуть себе безобразно, то жалуюсь, да.

Що ж вас так на північ занесло....

Я просто стараюсь соблюдать правила общежитія даже када живу времєнно 🤷‍♀️ І да, када сушіди ведуть себе безобразно, то жалуюсь, да.
Я не стану транслировать свои пости по 5 раз, если ви невнимательно читаете ветку, то я здесь до чого?..:незнаю:

Мені Польща завзжди була одна з найкомфортніших країн...Ментально...Але клімат - то аж зовсім не моє...

Я не стану транслировать свои пости по 5 раз, если ви невнимательно читаете ветку, то я здесь до чого?..:незнаю:
Тоісь я должна тратись вреся шоб вніматєльно всяку балабольню читать? 🤦‍♀️🤣

Мені Польща завзжди була одна з найкомфортніших країн...Ментально...Але клімат - то аж зовсім не моє...
Мені тоже, но в мене дрУгі причини😳 а клімат пошти такий самий як в нас кстатє .
И Вас за это каждый раз выселяют, да?:D Шоб не мешали соседям жить нормальной жизнью!
Сушідов виселяют 😁

А чим там клiмат поганий? Мене цього року у нас так жарюка *******, що я був би радий жити десь на пiвночi Польщi, або на пiвднi Швецii
А хто каже поганий? просто не моє... Мені краще жарюка, ніж сніг...

Мені краще жарюка,
Краще тЕпло, а не спека в +38*:dead: сьогоднi з жiнкою пiд вечiр iздили скуплятися продуктами, так на дворi - кайф! Iдемо додому, а в центрi Валок градусник показуе +21!:клас: Оце якраз моя температура, а не +38*, хай iй грець! Почував себе чудово, пот градом не котився з мене, дихати е чим, в ополонку пiрнати вже немае настрою

Краще теплО, а не спека в +38*:dead: сьогоднi з жiнкою пiд вечiр iздили скуплятися продуктами, так на дворi - кайф! Iдемо додому, а в центрi Валок градусник показуе +21!:клас: Оце якраз моя температура, а не +38*, хай iй грець! Почував себе чудово, пот градом не котився з мене, дихати е чим, в ополонку пiрнати вже немае настрою
Фєдя, все вірно, так мені подобаються місця, де така погода весь час...
ЗІ. Придивляюсь...

То, чем клубнику удобряют.
Тогда не страшно! В земле тоже много разных червей и козявок живёт, никого это не пугает, покупая и кушая картошку, редиску, дайкон, морковку, столовый буряк и прочее съестное, произрастающее в земле, а не на поверхности!

Назад
Зверху Знизу