Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Screenshot_4.png

Шо ви дєдушка на мєня так таращітєсь, якбутто я одкрив вам сєкрєт вєчной молодості? :)
Та признацца ни разу пельменів з олеею не ел. Маслом коровячим мазал, бьіло дело...

Эх давно я не был на ЭСХАРе!

Эх давно я не был на ЭСХАРе!
Отец проверяет дневник сына:
- Так, физика - 2... Циля, ты слышишь, физика - 2! Так, математика - 2... Циля, слышишь, математика - 2! Так, пение - 5... (пауза) Пение - 5... Циля, ты слышишь, он еще при всем этом и поет!
:D

Щось подзаморили они меня сеня..бестолочи..:незрозумію::hollering:

Тільки самий вогняний перець, часник, зелена кінза, хмелі-сунелі, уцхо-сунелі, сіль.
Ще треба туди корiандр!
Так абхази навчили. Ніяких помідор, солодкого перцю, яблук.
Це точно! Абхази правi на всi 100%
Я як зараз пам'ятаю трошки рецепту с етикетки майонезноi баночки з абхазськоi аджики совдепiвських часiв - корiандр, кiнза, хмелi-сунелi, гострий перець, часник, ще там щось та сiль!. Повний рецепт нажаль на пам'ятаю...
Це вже в нас почали помiдори, яблука та солодкий перець туди класти, щоб бiльше було! Та ледь не в 3-литровi банки ту "аджику" закатувати. Щоб зимою на хлiб мазати
я ту аджику намазував на батон як повидло.
I з чайком, еге?:D Чи з парним молоком

Ще треба туди корiандр!

Це точно! Абхази правi на всi 100%
Я як зараз пам'ятаю трошки рецепту с етикетки майонезноi баночки з абхазськоi аджики совдепiвських часiв - корiандр, кiнза, хмелi-сунелi, гострий перець, часник, ще там щось та сiль!. Повний рецепт нажаль на пам'ятаю...
Це вже в нас почали помiдори, яблука та солодкий перець туди класти, щоб бiльше було! Та ледь не в 3-литровi банки ту "аджику" закатувати. Щоб зимою на хлiб мазати

I з чайком, еге?:D Чи з парним молоком
Та воно і з помідорами і з яблуками смачно. Просто то уже не аджика, а соус

Назад
Зверху Знизу