Статус: Онлайн
Повідом.: 21339
Повідом.: 21339
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я на третьем. Вчера штук 10 пылесосом вечером поймал.де вы тех комаров берете?
живу на первом этаже, этим летом ни одного не видел вообще
Де то тя *** поніс..Откланіваюсь до суботи.
Побачите Фьодора - спитайте, почом он тосол брав.

Та признацца ни разу пельменів з олеею не ел. Маслом коровячим мазал, бьіло дело...![]()
Шо ви дєдушка на мєня так таращітєсь, якбутто я одкрив вам сєкрєт вєчной молодості?![]()
Мені треба із арматури!...кажуть, з нержавійки є для цих випадків
...у мене 6 і не лізуть,правда хата,не квартираМені треба із арматури!
Хочешь шоб баба и по тихому?Оні скоти! Ну хочеться крові - пей, я ж не протів. Ну нахера ти жужжиш??
Можно ж как-то по тихому
Та хрен там. Обсуждають.Благодарят.
Ну да, то фантастикаХочешь шоб баба и по тихому?
О, у мну один такой всех гупешок пожрал. А я тока удивлялся - куда они деваюцца...Не, я там карасей на живца держу.
...а що там?Эх давно я не был на ЭСХАРе!
Отец проверяет дневник сына:Эх давно я не был на ЭСХАРе!

москитніе сетки стоят?Я на третьем. Вчера штук 10 пылесосом вечером поймал.
Стоят. Но коты их подправили))москитніе сетки стоят?

Ще треба туди корiандр!Тільки самий вогняний перець, часник, зелена кінза, хмелі-сунелі, уцхо-сунелі, сіль.
Це точно! Абхази правi на всi 100%Так абхази навчили. Ніяких помідор, солодкого перцю, яблук.
I з чайком, еге?я ту аджику намазував на батон як повидло.
Чи з парним молоком
Та воно і з помідорами і з яблуками смачно. Просто то уже не аджика, а соусЩе треба туди корiандр!
Це точно! Абхази правi на всi 100%
Я як зараз пам'ятаю трошки рецепту с етикетки майонезноi баночки з абхазськоi аджики совдепiвських часiв - корiандр, кiнза, хмелi-сунелi, гострий перець, часник, ще там щось та сiль!. Повний рецепт нажаль на пам'ятаю...
Це вже в нас почали помiдори, яблука та солодкий перець туди класти, щоб бiльше було! Та ледь не в 3-литровi банки ту "аджику" закатувати. Щоб зимою на хлiб мазати
I з чайком, еге?Чи з парним молоком