Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Я сьодня буду нову касєту ставить на шоссєра. Бо стара на новому ланцюгу проскакує на шостій і сьомій зірці.
А я попробую каретку разобрать, но ето не точно, бо на речку зібравсі.. :D

Треба поснідать шось. іішніцу шолі забацать. з кабаносамі. кохве вже попив.
згадалось як в останній раз снідала яєшнею у родички в Біларусі)
Там була купа млинців та на пательні з десяток смажених на салі яєць. Млинцями було треба макати в пательню - в розколочену з салом жирну яєшню..."Як згадаю - так здригнуся" називається)

згадалось як в останній раз снідала яєшнею у родички в Біларусі)
Там була купа млинців та на пательні з десяток смажених на салі яєць. Млинцями було треба макати в пательню - в розколочену з салом жирну яєшню..."Як згадаю - так здригнуся" називається)
...а зараз у чому проблема?..я давно снєдаю яєчнею з трьох яіц і вареної ковбаски, до обіда їсти не хочеться

...а зараз у чому проблема?..я давно снєдаю яєчнею з трьох яіц і вареної ковбаски, до обіда їсти не хочеться
нема проблеми, якщо яєшня з помидорами та вареною ковбаскою - і швидко, і смачно, як на мене...Але на смаженому салі та ще млинці, та ще вмочувати - ні, це не наші традиції). А білорусам таке звично..
Зате стара тітка з Мінська, коли приїжджала до Харкова, казала про борщ: "Накидають усяго і ядять як свині"...Та коли вона померла, її білоруські нащадки борщ варять з задоволенням)) Але млинці у них усюди: наприклад, курка фарширована млинцями. Там млинці з м'ясом чи грибами, ріжуться навпіл, вмочуються в яйця і напихують курячу шкіру, зашивають і запікають. Ніжки та крильця залишаються в шкурі, і курка має вигляд гарний, і смак теж. Коли її ріжуть на шматки в розрізі не подумаєш, що те млинці, хвилеподібне щось в розрізі.
На свято я колись робила дома, клопоту багато, та гостям сподобалось.

20240908_112141.webp

...цибуля,продовження

Я знаю, померять надо, та скрипит под нагрузкой, а мо шатуни на оси..:незнаю:
***ть. Провєрь люфт. Якщо нема - забєй. Там скріпєть може увсьо, шо угодно. Може ти раму раздолбал в мєсте сварочного шва на стикє подсєдєльной і горизонтальной труб.

20240908_112141.jpg

...цибуля,продовження
Анєгдод вспомнівся.
Корєєц приходить до прєдсєдатєля колхоза в Українє.
-Прєдсєдатєль, дай зємлю падлюка.
-Ти о...єл? Іді в ****.
-Ну дай зємлю падлюка!!!!
-Я сказав - іді в ****.
-Ну нє хочєш падлюка - дай падчєснОка.....

Анєгдод вспомнівся.
Корєєц приходить до прєдсєдатєля колхоза в Українє.
-Прєдсєдатєль, дай зємлю падлюка.
-Ти о...єл? Іді в ****.
-Ну дай зємлю падлюка!!!!
-Я сказав - іді в ****.
-Ну нє хочєш падлюка - дай падчєснОка.....
...нема корейців,давно повернулися до Узбекистану

нема проблеми, якщо яєшня з помидорами та вареною ковбаскою - і швидко, і смачно, як на мене...Але на смаженому салі та ще млинці, та ще вмочувати - ні, це не наші традиції). А білорусам таке звично..
Зате стара тітка з Мінська, коли приїжджала до Харкова, казала про борщ: "Накидають усяго і ядять як свині"...Та коли вона померла, її білоруські нащадки борщ варять з задоволенням)) Але млинці у них усюди: наприклад, курка фарширована млинцями. Там млинці з м'ясом чи грибами, ріжуться навпіл, вмочуються в яйця і напихують курячу шкіру, зашивають і запікають. Ніжки та крильця залишаються в шкурі, і курка має вигляд гарний, і смак теж. Коли її ріжуть на шматки в розрізі не подумаєш, що те млинці, хвилеподібне щось в розрізі.
На свято я колись робила дома, клопоту багато, та гостям сподобалось.
Подвисла на рецепте...
Нафаршировать курицу грибами, ну ладно - мяском ( будет ассорти - курица и мясо), но зачем там блины????
Вареники не пихают ?
Странные рецепты ,,кухни мира,,....?

Подвисла на рецепте...
Нафаршировать курицу грибами, ну ладно - мяском ( будет ассорти - курица и мясо), но зачем там блины????
Вареники не пихают ?
Странные рецепты ,,кухни мира,,....?
Мне было тоже странно - до того, пока не попробовала.
Самые обычные блины с мясом или грибами. Как обычно: перекрученое вареное мясо (или тушеные грибы) и жареный лучок в них, завернуть в блинчик. Потом пополам их ********, обмакнуть в взитое яйцо и в шкуру запихивать, сколько поместится. Зашить курицу и запечь....Конечно, с блинами мяса или грибов надо меньше, чем просто мяса и грибов.
Потом режется эта курка пластинками. Вкусно, отвечаю)
Снаружи курица смазывается майонезом перед запеканием, перчится, солится.
Конечно, больше возни, чем просто сделать кастрюльку блинов с мясом и отдельно курицу запечь в духовке)

Останнє редагування:
По результату на смак - щось на кшалт лазаньї повинно бути...

Назад
Зверху Знизу