Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Ви шо, подивилась? Я нє ріскнув. Сєрж хочє нас в дєпрєсію вогнать. Ая іщє молодой. Мнє іще рожать.(С)
Там страшне тільки на картинці до відео. А далі виявилось, що це молодиця натягує на себе коригуючі лосини.
Що цікаво, на відео у неї руки звичайні, а не патички. Мо' там накладення двох різних статур.

Там страшне тільки на картинці до відео. А далі виявилось, що це молодиця натягує на себе коригуючі лосини.
Що цікаво, на відео у неї руки звичайні, а не патички. Мо' там накладення двох різних статур.
...там і руки такі,гляньте уважніше

І нє уговарівайтє.

...отак приходиш на побачення з тьотєю,а вона у таких штанішках,а потім поліз кліща шукати,а там отаке лихо🤦‍♂️
Тобі Сєрж треба відомі бренди шантажировать. Шо ти не критикуватимеш їхню продукцію. Будуть платити.:)

...отак приходиш на побачення з тьотєю,а вона у таких штанішках,а потім поліз кліща шукати,а там отаке лихо🤦‍♂️
Вік це страшне.
Ось є у мене приятелька-ровесниця, все про женихів балакає, та ще й у віці 55+.
Я їй кажу - дівчино! Ти зранку підійди до дзеркала, яка є, і подивись на себе. Саме такою тебе твій жених побаче. :)
Хочеш компліменту - близько не підходь навіть на вулиці.
Хай він тебе бачить, але не розглядає уважно. Тоді хоч усміхнешся - ти диви... :)

Тобі Сєрж треба відомі бренди шантажировать. Шо ти не критикуватимеш їхню продукцію. Будуть платити.:)
...мене завжди цікавило,який сенс у цих всих пушапах,лосінах,та інших корекціях?..все одно ж потім впаде,коли випадуть відвислі сіськи,або ще щось🤦‍♂️

...мене завжди цікавило,який сенс у цих всих пушапах,лосінах,та інших корекціях?..все одно ж потім впаде,коли випадуть відвислі сіськи,або ще щось🤦‍♂️
Тут все женатые вроде, а до сих пор не поняли. 😁

Тут ти помиляєшся.
Якщо не роздягатись і не відкривати зайвого, все підтягується навіть звичайними речами. Окрім морди. :(
Якщо жінка у нормальному діапазоні розмірів.

Ну може не впаде...ви про шо? 😁

Тут ти помиляєшся.
Якщо не роздягатись і не відкривати зайвого, все підтягується навіть звичайними речами. Окрім морди. :(
Якщо жінка у нормальному діапазоні розмірів.
...сенс стосунків і спілкування, вічна жінка-загадка?

Назад
Зверху Знизу